Eerste Nationaal seizoen 2022-2023

Plaats

Zitplaats Vak E

Zitplaats Hoofdtribune

Staanplaats

Zitplaats Eretribune

Ticketprijs

€15

€20

€12

-

Abonnement

€160

€265

€160

€350

Betalen aan de ingang doe je vanaf 16 jaar - Staanplaatsen (beneden) zijn voor de rolstoelgebruiker (met mindervalidenkaart) en zijn begeleider gratis.

Belangrijke richtlijnen voor persmensen/web- & camerateams

Perstribune Dessel

TV-platform hoofdtribune: Enkel toegankelijk voor camerateam KFC Dessel Sport en RTV (enkel indien RTV niet aanwezig is kan deze plaats ingenomen worden door het camera-team van de bezoekende club) - stuur steeds vooraf een mailtje om te melden dat je wedstrijd komt filmen zodat we je eventueel nog ergens een plaats kunnen geven ergens in de hoofdtribune (A) of tribune vak E (plan) zonder dat daarbij de veiligheid van de supporters in gevaar komt.

Onze perstribune is niet groot daarom is het niet mogelijk om bij topwedstrijden iedereen een zitplaats met stroomvoorziening/internet te geven. Er zijn steeds 4 vaste plaatsen voorzien voor persmensen die elke wedstrijd aanwezig zijn (HLN - GVA - Nieuwsblad en lokale radio Mol). De overige persplaatsen worden gegeven aan diegenen die vooraf een aanvraag indienden via mail. Heb je niet gemeld dat je aanwezig zult zijn loop je het risico dat er géén plaatsen meer beschikbaar zijn!

Webteams/camerateams bezoekende club: Er wordt aan de bezoekende club 2 accreditaties(zitplaatsen perstribune) ter beschikking gesteld, kom je met meer personen dan moet je beroep doen op de gratis tickets (20+10) die elke bezoekende club ter beschikking heeft.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie .......