Remen Kurt 2

Voorbeschouwing Deinze - Dessel Sport

Dessel Sport trekt dit weekend richting Oost-Vlaanderen voor een confrontatie met de souvereine leider KMSK Deinze. De club raast door de competitie met niet minder dan 30 punten na 11 wedstrijden én 9 punten voorsprong op eerste achtervolger Seraing. Het spreekt dan ook voor zich dat Dessel Sport een loodzware kluif wacht. “Maar elke match moet gespeeld worden”, toont Kurt Remen de nodige strijdvaardigheid.

De 30-jarige verdediger, die al veertien seizoenen bij Dessel aan de slag is, kijkt er alvast naar uit en hoopt voor de eerste maal aan de aftrap te staan dit seizoen. Hij moest immers wekenlang frustrerend toekijken vanaf de zijlijn.

“Een scheurtje aan de hamstrings, opgelopen in de voorbereiding op de bekermatch tegen Virton, hield me een zevental weken langs de kant zodat ik sinds een paar weken eindelijk terug wedstrijdfit ben. Zo speelde ik een aantal matchen in het beloftenteam en mocht ik
vorige week tegen Heist even na rust invallen om de geblesseerde Kristiaan Haagen te vervangen. Uiteindelijk konden we nog een verdiend punt uit de brand slepen, al zat er meer in maar de ref besliste er anders over want hij onthield ons van een zuivere strafschop”, blikt de Desselse routinier nog even terug op de match tegen Heist.

Lees meer
Aff Tirolerabend2020

Tiroler Abend

Op 14 februari 2020 organiseren wij onze eerste “TIROLER AVOND”.

We starten om 18u30 met een tirolerbuffet.

Rond 20u30 zullen Die Gipfelfreunde de zaal op zijn kop zetten met “Stimmung,Tanz-Muzik, Party-hits en Foute muziek.

Nadien zet DJ Fox on Tour de avond verder in zijn gekende stijl. Après Ski ten top.

We voorzien zoals het hoort ook vele liters bier die je kan nuttigen uit ½ liter glazen.

 

Inkomkaarten (incl buffet) zijn te verkrijgen aan 20 euro in de kantines van KFC Dessel Sport en bij Luc Vervaeren.

Natuurlijk kan je er ook bij de bestuursleden naar vragen.

Kom je in groep en wens je een tafel te reserveren dan kan dit door een email te sturen naar daemen.vanolmen@telenet.be

Lees meer
Puntje op de valreep

Puntje op de valreep

In de wedstrijd tegen Heist trad Dessel aan met een op drie plaatsen gewijzigd team. Moutawakil (geblesseerd) werd vervangen door Dufour en Versmissen en Demba kwamen in de ploeg voor Alaerts en Gaethofs, die naar de bank verhuisden.

Lees meer
 Mg 4567

Bedankt aan iedereen die deelgenomen heeft aan het Mosselfeest!

Afgelopen weekend (Vrijdag 1 November en Zondag 3 November) hebben we bij KFC Dessel Sport ons jaarlijkse Mosselfeest gehad, dat zoals altijd weer druk bezocht werd.

We willen via deze weg alle sympathisanten die zijn komen eten enorm bedanken! We hopen jullie uiteraard volgend jaar terug te zien!

Ook mogen we natuurlijk de helpers niet vergeten, zonder hen geen mosselfeest! Ook voor jullie een hele dikke merci vanuit de ganse club!

Lees meer