Nostalgie 3 3

Overlijden Jef Ruts

Woensdag 10 augustus is oud-KFC Dessel Sport speler en verzorger Jef Ruts op 82 jarige leeftijd zachtjes ingeslapen. 

Jef, op de foto bovenste rij het meest links, was een vaste waarde in de verdediging van de kampioenenploeg die KFC Dessel Sport in de jaren 1965 - 1967 van de provinciale reeksen naar bevordering heeft gebracht. In 1970 promoveerde hij, aan de zijde van George Leekens naar derde nationale.

Na een tussenstop bij Retie SK is Jef nog jarenlang verzorger geweest bij diverse ploegen van KFC Dessel sport.

Het afscheid en de bijzetting in het columbarium op de begraafplaats van Dessel-Centrum hebben plaats in beperkte kring op dinsdag 16 augustus. U kan Jef nog een laatste groet brengen in het funerarium Dries, Polderstraat 46 te Dessel op maandag 15 augustus 2022 van 18h30 tot en met 19h00. 

In naam van het bestuur, vrijwilligers en leden van KFC Dessel Sport willen we langs deze weg de familie en vrienden van Jef onze oprechte deelneming overbrengen en wensen wij hen heel veel sterkte toe.

Lees meer
Inkom match vs Wielsbeke

Inkom match vs Wielsbeke

Voor de match tegen Wielsbeke is er een algemene inkom van €10,-.

De abonnementen die jullie voor dit seizoen hebben gehaald zijn niet geldig voor de bekermatchen, deze kun je zondag dus niet gebruiken.

De loketten aan het stadion gaan open om 18u15.

Lees meer
Derde ronde Croky Cup

Derde ronde Croky Cup

De tweede rondes zijn achter de rug, Dessel Sport speelt volgende week zondag in de derde ronde tegen het West Vlaamse Wielsbeke. De West Vlamingen schakelden reeksgenoot Hoger Op Kalken uit na strafschoppen en maken volgende week de verplaatsing naar het AMS. Aftrap is om 16u00!

Lees meer
297191014 592450275595003 8896725282214195523 N

Inkomende Transfer

Terry Osei-Berkoe komt de Desselse rangen versterken.

Terry is een snelle en technische flankaanvaller die zijn opleiding genoot bij Club Brugge. Daar maakte hij het mooie weer in de jeugdrangen, er werd hem een grote toekomst toegedicht en ook was hij zelfs jeugdinternational, zo pakte hij onder andere met de Belgische U17 brons op het WK in 2015. Helaas kreeg hij ook te maken met (zware) blessures en moest hij een pas op de plaats maken. Hij speelde in zijn tijd bij Club Brugge nog een jaar op huurbasis bij Knokke en kwam hierna ook nog uit voor Lierse Kempenzonen.

Terry komt over van reeksgenoot KVK Tienen en tekent bij Dessel een contract voor 2 seizoenen.

Welkom in Dessel en veel succes in het komende seizoen Terry!

Lees meer