0n5a6869

Organisatie als leidraad

Dessel begon gedreven aan de partij met twee wenkende kansen in de eerste tien minuten.  Baeten bediende Vansimpsen met een steekpass, maar Ratko besloot te slap en dus binnen het bereik van doelman Gies. Even later kreeg Lenaerts een uitstekende mogelijkheid na een vrije trap van Janssens. Toon stuurde de bal voorlangs en dus was ook die kans verkeken. Kustermans moest één keer attent optreden, en wel bij een poging van M’Barki naar de eerste paal. Een zacht balletje van jongeling Verboven, later gewisseld voor Jaeken, dwong doelman Gies toch tot een redding met de hand.

Lees meer
Img 3287

Inkomende transfer: Lennert Versmissen

Hij komt over van KFC Turnhout en we hebben met hem een contract afgesloten voor 2 seizoenen.

Lennert is een talentvolle 20 jarige middenvelder die zijn opleiding o.a. genoot bij Beerschot. Hij kwam op 17 jarige leeftijd bij KFC Turnhout in de eerste ploeg en is zodoende al bijna 3 seizoenen basisspeler in deze ploeg, een knappe prestatie op zulke jonge leeftijd.

Veel succes bij onze mooie club Lennert!

Lees meer
Mathieu Mertens: “Dessel is geen dooie ploeg”

Mathieu Mertens: “Dessel is geen dooie ploeg”

Sinds de voorbije week is Mathieu Mertens de nieuwe trainer van Dessel Sport. Hij volgt er Patrick Witters op die een mooi palmares kan voorleggen, maar de motor dit seizoen maar moeilijk op toerental kreeg. Wie is Mathieu Mertens en hoe ziet hij de nabije toekomst van groenwit? We hadden een fijn en interessant gesprek met hem, waarvan hier de weergave.

Lees meer
Dessel zet de samenwerking met Patrick Witters stop

Dessel zet de samenwerking met Patrick Witters stop

Het bestuur van K.F.C. Dessel Sport heeft vanavond besloten om de samenwerking met hun trainer Patrick Witters stop te zetten gezien de tegenvallende resultaten van de laatste weken. We willen ondanks deze beslissing Patrick enorm bedanken voor alle mooie momenten van de afgelopen jaren en wensen hem succes bij het vervolg van zijn trainerscarriere! Er is beslist om de rest van het seizoen verder te werken met Mathieu Mertens, Mertens was momenteel aan de slag bij Park Houthalen.

Lees meer