Om snel te vergeten

Om snel te vergeten

Bij Dessel ontbrak Robin. Hij moest ziek afhaken. Lenaerts was geschorst en Breugelmans keerde terug uit schorsing. Al in de eerste minuut zorgde Janssens voor gevaar met een schuiver waarbij doelman Verlinden meteen bij de pinken was. Knokke probeerde het vaak met lange ballen van centrale verdediger Kamneng. Veel gevaar vloeide er echter niet uit voort. Staelens daagde een paar keer op in de nabijheid van de Desselse doelman. Eerst schoot hij voorlangs en even later besloot hij van dichtbij over.

Lees meer
Kern voor Dessel Sport - Knokke

Kern voor Dessel Sport - Knokke

Voor de match tegen Knokke komt Breugelmans terug uit schorsing, Lenaerts is dan weer geschorst na zijn 2 gele kaarten tegen Seraing. Nieuwkomer Gaethofs is niet ongeschonden uit de strijd in Seraing gekomen en is gekwetst, hij zal dus niet spelen tegen Knokke.

Lees meer
5b602fa8615bd

Inkomende transfer

Dessel Sport huurt Jentl Gaethofs, die zowel op het middenveld als voorin uit de voeten kan, tot het einde van dit seizoen van Lommel SK. 

Hij is een offensief ingestelde speler die zijn jeugd doorbracht bij KRC Genk. Hij bracht de laatste paar seizoenen door bij Lommel SK, maar kreeg dit seizoen minder speeltijd dan gehoopt. We hopen dat hij zich bij Dessel Sport kan tonen in deze tweede seizoenshelft en ons een goede impuls zal geven.

Welkom Jentl!

Lees meer
Dessel Sport Rwdm45502

Weerbaar en karaktervol Dessel

Kort na de hervatting leed Lenaerts balverlies. Invaller Mouchamps ging aan de haal, maar Kustermans kon de meubelen redden. Vlak voor het uur scoorde Dessel de gelijkmaker. Smet bereidde voor en Robin trapte binnen: 2-2. Zo was het erbarmelijke begin van de wedstrijd helemaal weggeveegd. Dessel ging nu helemaal door en met een twintigmeterschot verplichtte Smet de doelman tot een redding in hoekschop. Bij die corner vuurde Vansimpsen een schicht af, maar weer stond Matthys pal. In de 85ste minuut kwam de goal van de overwinning er toch nog. Een verre, maar precieze voorzet van Breugelmans bereikte Vansimpsen die de bal net voldoende met de haren streelde om de doelman te verschalken: 3-2. Een kostbare zege op de valreep die de groenwitten meteen een zalig gevoel bezorgde. 

Lees meer
Kern voor Dender - Dessel Sport

Kern voor Dender - Dessel Sport

Voor de match van zaterdagavond op Dender komt Tilburgs terug uit schorsing. Haagen is niet helemaal fit en zal er niet bij zijn, ook Baeten zal er nog niet bij zijn. 

Lees meer