28959365 1196957777073223 8028762231797200534 N

Voorbeschouwing Dessel Sp. - Knokke

Het was een op alle vlakken geslaagd voetbalfeestje vorige week: heel wat volk, geweldige sfeer, super resultaat (3-1 winst in de derby met Geel) en een prima derde helft! En toen zondagmiddag mijn postduiven ...roekoekoe.... binnenvielen (met alle eindresultaten), viel me pas echt binnen dat we wel degelijk bij de “weekendwinnaars” waren. 

Lees meer
Afb1

Voorbeschouwing Dessel Sp. - ASV Geel

Chance dat de kalendercommissie er op lette om de klassieker “Dessel – Geel” een beetje na de start van't wielerseizoen en voor Mol - en Palmenmet in te plannen. Anders zou Bertrand Boonen en zijn toeverlaat Arlette “Retteketet” Motceclet hunne terugronde (derny recordpoging Leunen – AMS! Vergelijkbaar met de proloog Zent-Gwevelgem maar dan omgekeerd) minder getraind moeten afwerken. Watte? Je bent die 2 toch nog niet vergeten! Ok een fotootje dan valt de euro wel weer.

Lees meer
Vtdsp

Wedstrijdverslag Excel. Virton - Dessel Sp.

Een kleine sneeuwvlaag op de reisweg tussen Etalle en Virton (leste 20km van de route) houdt de doorgewinterde Kempische supporterbus(jes) niet tegen. We waren goed voorbereid en zijn op tijd vertrokken. Ook de Virtonese “Greenkeepers” hebben niets aan het toeval overgelaten: het terrein is speelklaar. Wel keihard en glibberig dus zal't geen sinecure zijn om hier mooi voetbal op de mat te leggen. De lijntjes worden nog even rood gekalkt en een oranje bal ligt op een “pupiterke” klaar. Toon Lenaerts gaat effe voorzichtig voelen aan het oranje ding. Wim Kustermans kan zich echter niet bedwingen en wil zeker zijn....bots,bots,bots. Ja, de Wim neemt alle twijfels weg: dit is ne officiële bal!

 

Lees meer
171207 Virton Une Cagnotte En Ligne Pour Aider L Excelsior

Voorbeschouwing Excel. Virton - Dessel Sp.

We proppen deze keer wat meer in onze supportersrugzak want er zitten 248,6 Bus-Km tussen het AMS en het Stade Yvan Georges: een paar goretex-sokken (echte aanrader!), de triple - A handverwarmers (soort van motorrij-handschoen met ingebouwde zibro-kamientjes op batterijtjes), koekjes, fruit en de nodige voetballectuur voor tijdens de busrit. Oh ja ...Ook nog een extra kussentje, zodat we goed uitgerust aan de aftrap verschijnen. 

Lees meer