Kalender Pic

Startdatum van de nieuwe competitie

We hebben van de licentiemanager vernomen dat de competitie start van 1ste Nationale zal plaatsvinden in het weekend van 11-12 september. Als club hebben we dus weer een richtpunt en een streefdatum, iets om naar uit te kijken. Laten we hopen dat we van dit nieuwe seizoen een goed sportief en zorgeloos seizoen kunnen gaan maken!

Lees meer
Groen Vinkje Stomazorg

Licentie aanvraag

We hebben van de licentiemanager positief nieuws gekregen over onze licentie aanvraag voor Eerste Nationaal van volgend seizoen. Dit wil zeggen dat we ook volgend jaar weer mogen aantreden op het hoogste amateurniveau van het land. Laten we hopen dat we daar weer een mooi seizoen (hopelijk met publiek) mee in kunnen gaan!

Lees meer
9c00a389 Abdb 4b20 Af04 B964a4b4a775

Inkomende Transfer

De volgende inkomende transfer is Ilkan Cavus. Ilkan is een 24-jarige centrale verdediger die zijn opleiding genoot bij Racing Genk, hij komt over van Londerzeel en tekent een overeenkomst voor één seizoen. Verder hebben volgende spelers hun overeenkomst bij onze club verlengd : Jari Breugelmans, Kristiaan Haagen, Gian Geladé, Tom Ghislain, Najim Haddouchi, Robbe Goor en Lennert Versmissen

Lees meer
Whatsapp Image 2021 02 09 At 13.27.09

Inkomende Transfer

Dessel heeft zich versterkt met Tony Cinti. Tony is een 26 jarige aanvallende rechterflank speler en komt over van Esperanza Pelt. 

Hij heeft een contract getekend voor 1 seizoen.

Lees meer
Images (1)

Voorzitter Mermans: “Noodgedwongen forfait wegens overmacht”

Dessel staat dus met de rug tegen de muur, want het kan zich niet voorbereiden op deze interessante bekerconfrontatie en moet deze wedstrijd aan de neus laten voorbijgaan. Een begrijpelijke zaak want de club heeft een verbod op trainen, een gemeentelijk besluit van burgemeester Kris Van Dijck met de melding dat het verboden is om trainingen en wedstrijden te hervatten, voorlopig tot 28 februari conform de huidige regels van de Nationale Veiligheidsraad. Uiteraard beseft de club dan ook dat de gezondheid boven alles gaat. 

 

Lees meer