Update oefenmatch tegen Westerlo

Update oefenmatch tegen Westerlo

Komende zaterdag om 19h00 spelen we onze eerste oefenmatch van het seizoen tegen KVC Westerlo. We willen de supporters bij deze een korte update geven over deze match, aangezien er een aantal regels aan verbonden zullen zijn door de huidige situatie.

❗️Zowel thuis als uit supporters worden toegelaten❗️

❗️Er mogen maximaal 400 supporters aanwezig zijn❗️

❗️Mondmaskers zijn verplicht bij binnenkomst❗️

❗️Per tafel binnen is er een registratieplicht❗️

Hopelijk gaan we ons hier allemaal aan houden en kunnen we zaterdag van een mooie match gaan genieten!

Lees meer
Loting Croky Cup 20202021

Loting Croky Cup 2020/2021

Vandaag is er geloot voor de eerste 4 rondes van de Croky Cup, ronde 5 zal op een later tijdstip geloot worden, als alle problemen rondom 1A en 1B opgelost zijn.

Dessel stroomt zoals de voorgaande jaren in de 3de ronde in, dit zal het weekend van 22/23 augustus zijn. In ronde 3 starten we meteen met een thuiswedstrijd en als we ronde 4 halen, zal dit een verplaatsing zijn. De ploegen die we eventueel tegen gaan komen kun je op het overzicht hieronder terugvinden.

Lees meer
Whatsapp Image 2020 07 10 At 13.21.29

Inkomende transfer

Dessel heeft zich versterkt met Youssef Boulaouali.

Youssef is een flankaanvaller van Marrokaans/Spaanse afkomst en zal bij Dessel voor een serieuze kwaliteitsinjectie op de flanken zorgen. Hij speelde eerder bij Heist en Beerschot en komt over van Lierse Kempenzonen.

Succes bij Dessel Youssef!

Lees meer
Inkomende transfers

Inkomende transfers

We kunnen wederom enkele nieuwe aanwinsten aan jullie voorstellen.

De eerste is de 23 jarige middenvelder Najim Haddouchi. Hij kreeg zijn opleiding in Nederland bij FC Den Bosch en RKC Waalwijk en komt over van Vosselaar.

Ook komt Saïd Thijskens naar onze club. Een 24 jarige middenvelder die zijn opleiding genoot bij KRC Genk en hij komt over van ASV Geel.

Welkom gasten en veel succes bij Dessel!

Lees meer