0n5a4829

Ruimste zege van het seizoen

Dessel vatte de derby tegen Geel aan zonder de geschorsten Smet en Lenaerts en de geblesseerden Baeten (knie) en Janssens (lies). Gerits en Haagen depanneerden in de verdediging en Vansimpsen liep opnieuw in de spits. Ook Breugelmans stond op zijn vertrouwde stek.

Lees meer
Kern voor Dessel Sport - Geel

Kern voor Dessel Sport - Geel

Voor de derby tegen Geel zijn Smet en Lenaerts geschorst. Baeten is de eerst komende weken nog niet fit en zal er ook niet bij zijn.  Het meedoen van Janssens is nog twijfelachtig, daar zal morgen een beslissing over genomen worden.

Lees meer
Kern voor Oudenaarde - Dessel Sport

Kern voor Oudenaarde - Dessel Sport

Voor de match van morgen tegen Oudenaarde zal Breugelmans weer terug bij de kern zijn. Dit maal moeten we het helaas wel stellen zonder Janssens (lies) en Baeten (knie).

De kern zal bestaan uit de volgende spelers: Kustermans - De Fré - Smet - Remen - Lenaerts - Vosters - Tilburgs - Jutten - Jaeken - Soladio - Vansimpsen - Gerits - Robin - Peffer - Haagen - Breugelmans

Lees meer
 Dsc221800

Terug naar af

 
Dessel – Aalst 1-2
Na de mooie vier op zes tegen de kopploegen Thes en Deinze was Dessel erop gebrand de positieve lijn door te trekken. Niets was echter minder waar, want het liep helemaal mis tegen de Oost-Vlamingen die handig gebruik maakten van de mindere dag van de groenwitten.
Lees meer