Voorverkoop bekermatch Moeskroen

Voorverkoop bekermatch Moeskroen

Na de match tegen AFC Tubize van komende zaterdag, zal er een voorverkoop plaatsvinden voor de match tegen Royal Excel Mouscron. Deze voorverkoop is voor supporters met een abonnement, zodat zij voor deze bekermatch hun eigen plek kunnen kopen. Voor meer informatie hierover neem je contact op met Guy Meeus.

Lees meer
69395142 2396498803971169 6580491764124090368 N

Inkomende transfer: Jari Mariën

Dessel heeft kort voor de deadline nog een speler binnen gehaald. Jari Mariën, 24 jaar, is een middenvelder die voorheen speelde voor Hoogstraten, Hamme en meest recentelijk voor reeksgenoot Rupel Boom. Hij heeft getekend voor de duur van 1 seizoen.

Welkom Jari!

Lees meer
Wie is Karel Keleman?

Wie is Karel Keleman?

Voor de bekermatch tegen RWDM hadden we van het webteam (in samenwerking met het filmteam) het genoegen om een interview te doen met Karel Keleman. In dit eerste deel zul je meer te weten komen over wie Karel is, zowel privé als ook sportief. 

We kunnen alvast zeggen dat Karel een aangename en gedreven persoon is, die alles geeft voor de ploeg die hij coacht en ook heel begaan is met iedereen binnen de club. Geniet van de verdere kennismaking met onze nieuwe trainer!

Lees meer
Swingend Dessel zet Virton ko

Swingend Dessel zet Virton ko

Na de uitschakeling van RWDM ging Dessel op zijn elan door in de Beker van België tegen Virton uit
1B. De ploeg was op één plaats gewijzigd: Haagen verving de geblesseerde Remen. Ook Vosters en
Gaethofs ontbraken.


 

Lees meer