Een maatje te klein

Een maatje te klein

Tegen de soevereine leider Deinze moest Dessel liefst drie spelers missen: Engelen (hamstrings), Cerigioni (scheurtje kuit) en Breugelmans die acht dagen moest rusten. Vansimpsen startte op de bank, nadat hij een week ziek was.

Lees meer
0n5a3837 2

Dessel en Kurt Remen hopen op nieuwe stunt tegen toekomstige kampioenen

“Verliezen op Seraing is zeker geen schande, maar er zat wel meer in voor ons. Tegen Deinze moeten we trachten om onze goede thuisreputatie hoog te houden (Dessel verloor slechts tweemaal in eigen stadion). Zaak zal zijn om de bezoekende spits Lennert Mertens aan banden trachten te leggen want hij scoorde al 27 maal tot nu toe.” Het lijkt een moeilijke opdracht te worden voor de witgroenen, maar het team van coach Lunenburg wil wel degelijk weerwerk kunnen bieden tegen de toekomstige kampioen. Dessel heeft trouwens nog punten nodig om helemaal gerust te zijn want na het puntengewin van Dender, Visé en Rupel Boom komt de zevende plaats in het gedrang.

Lees meer
 Mg 4460

De voetbalhonger is groot bij Ratko Vansimpsen

“We hadden toen geen reden tot klagen en de door Thomas Jutten omgezette strafschop bracht ons inderdaad in de slotfase nog een punt op tegen een sterk voetballend Seraing”, herinnert Ratko Vansimpsen zich die wedstrijd nog. De Belgische Nederlander (geboren in Sint-Truiden) is sinds de vorige match tegen Rupel Boom terug fit nadat hij een spierscheurtje aan de kuit opliep en drie matchen buiten strijd was. Tegen Boom mocht de 30-jarige Tilburger in het slotkwartier inkomen. “Die match had wegens de moeilijke weersomstandigheden nooit gespeeld mogen worden, maar uiteraard hoef ik je niet te zeggen dat ik blij was met deze invalbeurt  want de voetbalhonger was groot.  Want ik miste ook al drie matchen in de competitiestart wegens blessure (enkel) in de voorbereiding. In de vierde wedstrijd tegen Lierse Kempenzonen (2-1-winst met goals van Jari en Ratko) begon voor mij de competitie.“

Lees meer
Whatsapp Image 2020 02 22 At 12.52.11

Tijd voor ontspanning

Dit weekend staat er geen match op het programma. We zitten momenteel in een goede reeks, dus het is misschien een beetje jammer dat er een weekend rust is. Aan de andere kant is het altijd goed om na een druk programma even de batterij op te kunnen laden.

Lees meer