PERSBERICHT

PERSBERICHT

Ondanks hun inzet en hun gedrevenheid is volgens het bestuur van K.F.C. Dessel Sport de chemie tussen de trainersstaf en de spelersgroep verdwenen.

De daarbij tegenvallende sportieve resultaten heeft de club genoodzaakt om de samenwerking met de huidige trainersstaf stop te zetten.

Het bestuur wenst de trainers nog veel succes in hun verdere loopbaan.

De club beraadt zich momenteel over het profiel van de nieuwe trainer die de komende taken zal waarnemen.

K.F.C. Dessel Sport

Lees meer
Ondermaatse prestatie

Ondermaatse prestatie

In zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar maakte Dessel geen al te beste beurt. In een povere eerste helft was niet te zien welke van de twee ploegen met de rode lantaarn opgezadeld is. De bezoekers bengelen nochtans troosteloos onderaan en hebben zich al neergelegd bij de degradatie. Daardoor konden ze natuurlijk ook ‘onbezorgd’ en bevrijd voetballen en dat deden ze ook. Vandaar dat we in de eerste periode vier degelijke kansen voor de West-Vlamingen noteerden tegenover slechts eentje voor de thuisploeg. Dat was dus niet om over naar huis te schrijven…

Lees meer
Dsc08207 (middel)

Dessel Sport verwelkomt twee nieuwkomers van FC Duffel

“Het zat er aan te komen want we werden al een paar maanden niet betaald en dan begin je jezelf vragen te stellen”, zeggen beide spelers in koor. “Nadat de voorzitter zondag na de match de situatie schetste was het even slikken voor de spelers. Uiteindelijk waren er twee opties: fors inleveren of vertrekken. Maar aangezien Duffel niet bij de deur ligt voor ons (Stig haalt telkens vanuit Mol zijn medemaat Ali op in Leopoldsburg en rijdt van daar naar eindstation Duffel) kozen wij voor de laatste optie. We zijn blij dat we onderdak konden vinden bij Dessel Sport, een club uit de buurt”, zeggen beide spelers, die vorige woensdag hun eerste training afwerkten op de Braselse oefenvelden, tot grote tevredenheid van coach Karel Keleman.

Beide spelers zijn overigens dit weekend eventueel al inzetbaar.
We merkten na die eerste training al op dat zowel Engelen als Yildiz weinig aanpassing nodig zullen hebben.

 

Lees meer
Whatsapp Image 2020 01 15 At 21.35.53

Dessel versterkt het aanvallende compartiment met Alessandro Cerigioni

Weerzien ex-clubmaats

Cerigioni begon bij de jeugd van Berkenbos te voetballen om daarna aan de slag te gaan bij Lommel United waar hij op jonge leeftijd debuteerde in het A-elftal en dat ging niet onopgemerkt voorbij. 

“Het was de periode van coach Franky Van der Elst in de jaren 2010 tot 2013. We hadden een goed mix van talentrijke jeugdspelers en routiniers zoals Hans Vanaken (die zopas de twee Gouden Schoen op rij won nvdr), Thomas Azevedo, Toon Lenaerts, Jentl Gaethofs, Thomas Jutten, Ken Debauve, Harald Pinxten, Jeroen Ketting, Guy Dufour, …Je merkt dus dat ik heel wat volk ken bij het huidige Dessel. Ik zal me er wel vlug thuisvoelen.”

 

 

 

Lees meer