0n5a0469 2

Aanvoerder Kevin Janssens beseft dat een zege tegen Patro meer dan welkom is

Dat weet Kevin Janssens maar al te goed. Hij zag vorige week zijn team in de slotfase roemloos ten onder gaan op het veld van Dender, de vierde uitnederlaag op rij. De Desselse aanvoerder wil er niet veel woorden meer aan vuil maken, maar weet als geen ander dat het veel beter moet om resultaten te
halen.


“Dat de Desselse supporters enorm ontgoocheld waren lijkt me logisch na deze nieuwe uitnederlaag. Laten we het een collectieve offday noemen, maar we beseffen wel dat het slecht was, maar dat mag niet lang blijven hangen. De focus moet nu liggen op de match tegen Patro, een wedstrijd die best gewonnen wordt.”

Lees meer
0n5a0412

Demba Janneh wil Dessel nog mooie diensten bewijzen

Demba kwam in competitie tot nu toe driemaal aan de aftrap en zat meermaals op de bank om in te vallen in het laatste wedstrijdgedeelte. Ook in sommige van die invalbeurten speelde de snelle flanker een bepalende rol. “Dat is ook zo als ik me kan doorzetten, want ik ben graag aan de bal, maar ik zie een overwinning altijd als een collectief gegeven. Aangezien de ploeg het vrij behoorlijk deed na de mooie 10 op 15 heb ik niets te eisen en moet ik als invaller gebruikmaken om een basisplaats af te dwingen. Vergeet ook niet dat ik vorig seizoen zonder club zat zodat ik begrijpelijk wel wat achterstand had. Maar het spreekt voor zich dat ik werk aan mijn vormpeil en zo de ploeg nog graag mooie diensten wil bewijzen”, aldus de 25-jarige Gambiaan, die bij Dessel sinds de voorbereiding aan de slag is en ook opgelucht is dat de visumproblemen van de baan zijn.

Lees meer
Lunenburg Benny 2

Benny Lunenburg verlaat Dessel Sport voor trainersjob bij Pelt

T2 Benny Lunenburg nam zopas afscheid van Dessel Sport om er trainer te worden bij Pelt, uitkomend in de derde amateurklasse en momenteel op een vierde plaats.


De Limburger was aan zijn vierde seizoen bezig bij Dessel en had - na het ontslag van trainer Patrick Witters - op het einde van vorig seizoen als hoofdtrainer samen met de trainersstaff een belangrijk aandeel in de redding van de club na de 9 op 12.


De club dankt Benny voor bewezen diensten gedurende deze periode en wenst hem alle succes toe in zijn nieuwe trainersjob.

Lees meer
Swingend Dessel in laatste halfuur

Swingend Dessel in laatste halfuur

Na een ingetogen minuut stilte ter nagedachtenis van de diepbetreurde oud-speler en vroeger boegbeeld van Dessel Sport, Hugo Van Hout, startte de wedstrijd meteen ‘full speed’.

Lees meer