Inkomende Transfer

Inkomende Transfer

Alessandro Cerigioni wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Lommel SK.

Cerigioni is een 27 jarige aanvaller die de Lommelse jeugdopleiding doorlopen heeft. Hij kwam in zijn loopbaan tot nu toe ook uit voor OHL en Waasland Beveren. Hij keerde aan het begin van het vorige seizoen terug bij de ploeg uit Lommel. Hij zal bij Dessel trainer Keleman meer opties in het aanvallende compartiment moeten geven. Welkom Alessandro!

Lees meer
Kevin

Dessel Sport en Kevin Janssens staan voor belangrijke weken

Middenmoot


Dessel Sport is nuchter genoeg over de situatie en dat er niet te veel ambities moeten gemaakt worden, maar  wil - in tegenstelling tot vorige seizoen - zich zo snel mogelijk wel in de veilige zone spelen. “We merken ook op dat het jaar na jaar moeilijker wordt en dat heeft te maken met de sterkte van deze  eerste amateurreeks, die bestaat uit een handvol profclubs en dan weet je het wel. Wij hebben de middelen niet om ons te meten met de kopploegen zodat een stek rond de middenmoot een succes zou zijn voor het huidige Dessel. Dat is nu éénmaal de nuchtere vaststelling”, besluit de 33-jarige Retienaar, die aan zijn vierde Desselse seizoen bezig is. 

 

Lees meer
Aziz

Dessel Sport bereidde zich voor met oefenpot tegen Lommel

“Ik kijk met een goed gevoel terug aan deze partij en ben blij dat ik voor het eerst sinds lang minuten mocht maken”, opent de Desselse sterkhouder. “Ik had er al vroeger willen staan, maar jammer genoeg kwam de winterstop er aan en tegen mijn ex-club Thes half december was ik jammer genoeg nog niet topfit. Ik speelde vorige zondag een uur tegen Lommel en dat ging me vrij goed af want ik had nog verder kunnen spelen, maar ik ben al blij dat het goed verlopen is voor mij. Ik ben nogal veel met mijn lichaam bezig en ook tijdens de winterstop zat ik niet stil en trainde ik individueel. Bedoeling is dat ik er alles ga aan doen om met opgeheven hoofd te eindigen bij Dessel”, verrast hij ons toch een beetje. “De leeftijd speelt (36) mee, maar ik voel me nog fit en ga het op een lager niveau proberen in de eerste Antwerpse provinciale.“

Lees meer
Uitgaande Transfer

Uitgaande Transfer

Naïm Boujouh heeft besloten de overstap te maken naar RWDM, waar hij een voltijds contract kan ondertekenen. Hij maakt met onmiddellijke ingang de overstap naar de club uit Molenbeek.

We wensen Naïm veel succes toe bij zijn nieuwe club!

 

Lees meer