0n5a5960

Aanvoerder Toon Lenaerts wil met Dessel bekertraditie graag in ere houden

“Ik ben dan ook vereerd met die keuze van het bestuur en dat betekent toch ook een vorm van vertrouwen. Het is niet echt een verrassing omdat een aantal ervaren jongens de club hebben verlaten.” (zo trokken Wouter Vosters, Kurt Remen en Kevin Janssens samen met Jentl Gaethofs naar Wezel Sport nvdr).

 Toon Lenaerts: “Ik ben er klaar voor en kijk uit naar die wedstrijden met inzet zoals een bekerwedstrijd“, zegt de 30-jarige Limburgse verdediger, die al aan zijn vierde seizoen start in de Antwerpse Kempen en destijds werd ingehaald om er Timothy Dreesen te vervangen in het hart van de defensie na zijn jarenlange voetballoopbaan bij het toenmalige Lommel United.

 

Lees meer
0n5a5857 3

Jari Breugelmans hoopt dat Dessel zich herpakt voor de Croky Cup

Dessel speelde afgelopen woensdag de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding en dat was er eentje om vlug te vergeten na het 0-2-verlies tegen dorpsgenoot Witgoor Sport. Een nederlaag die toch wel een beetje pijn deed bij nogal wat spelers.

Zeker voor een trouwe soldaat als Jari Breugelmans, die vanaf zijn twaalfde levensjaar bij Dessel voetbalt en aanvoerder was tegen de jongens van over De Gracht. “Dit verlies was een beetje een domper op onze voorbereiding die over het algemeen vrij goed is meegevallen. Maar de match tegen Witgoor had anders kunnen verlopen want vroeg in de match  hadden we tweemaal moeten scoren en dan was de wedstrijd wellicht gespeeld. Maar ik besef wel dat we nadien niet goed in de match zaten, zeker onze tweede helft was ondermaats en dat is een spijtige vaststelling.”

 

Lees meer
Voorverkoop Abonnementen

Voorverkoop Abonnementen

Komende woensdag is er na de wedstrijd tegen KFC Witgoor Sport een voorverkoop van de abonnementen voor het komende seizoen, dit zal plaatsvinden in de loges van het AMS. Ook na de bekerwedstrijd van dit weekend, waar de speeldag nog niet van bekend is, zal er een voorverkoop plaatsvinden in de loges.

De prijzen zullen als volgt zijn:

Staanplaatsen     €120 
Zitplaats vak E    €150
Zitplaats vak A    €200 
Ere tribune          €275

Lees meer