Nu wordt het erg moeilijk

Nu wordt het erg moeilijk

Een volgende finalewedstrijd voor Dessel op bezoek bij rechtstreeks degradatieconcurrent Heist. Bij Dessel ontbreken Remen, Baeten en Jutten (gekwetst) en Janssens geschorst. Bij KSK Heist vinden we oud bekende Leo Njengo terug, maar hij start op de bank.

Lees meer
0n5a7317

Loon naar werken

Maar Dessel roeide met de riemen die het had en het deed dat vanaf het beginsignaal met veel inzet, felheid en gedrevenheid. Al in de eerste minuut bediende Breugelmans Vansimpsen aan de eerste paal, maar Ratko besloot naast. Op aangeven van Janssens kopte Tilburgs net naast de kruising. In de 25ste minuut ontstond heel wat heibel na een fel betwiste beslissing van de ref. Hij gaf doelman Kustermans rood wegens handspel. Op de beelden was achteraf te zien dat hij niet buiten de zestien stond bij die fase en zijn uitsluiting was dan ook zeer betwistbaar. Maar hoe dan ook, Dessel moest met tien man verder en de jonge Verboven, die goed in de match zat, werd opgeofferd. Doelman Arrazola kwam onder de lat. De eerste dreiging van de bezoekers kwam er op het halfuur via Castellana met een vrijschop. Rust: 0-0.

Lees meer
Einde samenwerking

Einde samenwerking

Vanmorgen werd beslist de samenwerking met Mathieu Mertens stop te zetten.

Benny Lunenburg en Dirk Thoelen nemen over tot einde seizoen.

Lees meer
Supporters op post!

Supporters op post!

Het bestuur van K.F.C. Dessel Sport blijft er alles aan doen opdat onze ploeg in deze laatste fase van het seizoen nog de nodige punten zou vergaren.

Lees meer