Besluit burgemeester voor Dessel Sport - Luik

Besluit burgemeester voor Dessel Sport - Luik

Dit besluit bevat twee maatregelen, namelijk de verplichte combiregeling voor de bezoekende supporters en het verbod op aanwezige personen met stadionverbod op Dessels grondgebied (vanaf 5u voor de wedstrijd tot 5u na de wedstrijd).

Deze maatregelen werden genomen na voorafgaande risicoanalyse van de lokale politiediensten.

Lees meer
Ondanks het resultaat een sterke start aan de eindronde

Ondanks het resultaat een sterke start aan de eindronde

Dessel startte de eindronde met een thuiswedstrijd tegen Dender, samen met Luik de enige ploeg van de vier deelnemers die in aanmerking komt voor promotie. In een zonovergoten Armand Melisstadion kregen de, jammer genoeg, weinige toeschouwers een heerlijke wedstrijd te zien. Vooral voor rusten regende het kansen, maar de partij begon al vroeg met een kledingwissel van … onze trainer. Benny Lunenburg moest van ref Arne De Beuckelaer zijn zondagse witte hemd inwisselen voor een zwart T-shirt omdat het te veel leek op de shirts van zijn spelers.

Lees meer
Terugblik op het seizoen - Deel 2

Terugblik op het seizoen - Deel 2

We konden op een wolk van overwinningen en goed voetbal verder gaan na de winterstop, maar de coronamaatregelen gooiden hier helaas roet in het eten. Vanwege deze maatregelen, waaronder het spelen zonder publiek, werd besloten om de eerste 3 speelrondes in Januari uit te stellen. Een korte pauze van enkele weken waar Dessel uiteindelijk veel moeite mee had in de tweede seizoenshelft. 

Lees meer
Terugblik op het seizoen - Deel 1

Terugblik op het seizoen - Deel 1

Morgen beginnen we aan het toetje van ons seizoen, de eindronde. Waarin we na een prachtig seizoen onszelf nog zes keer willen laten zien en als 'scheidsrechter' hopelijk nog een rol mee kunnen spelen. Er gaan jeugdspelers de kans krijgen die waardevolle ervaring op kunnen doen, maar we moeten met de geblesseerden die er al zijn en ook Vanhaen (operatie aan de pols) en Lenaerts (Enkelkwetsuur, al lijkt het toch mee te vallen) toch ook heel wat spelers gaan missen. Met kapitein Lenaerts wordt geen risico genomen als het toch niet blijkt te gaan.

Lees meer