Ere Voorzitter Marc Blanquart 2

IN MEMORIAM Marc Blancquaert

Tot onze groete droefenis heeft ons zonet het nieuws bereikt, dat ere-voorzitter Marc Blancquaert vandaag is overleden. Marc heeft in de rol van voorzitter enorm veel voor onze club kunnen betekenen, iets waar we later nog op terug gaan komen. Meer informatie zal ook later op de website volgen.

Lees meer
Kern voor Thes - Dessel Sport

Kern voor Thes - Dessel Sport

Voor de match tegen leider Thes kunnen we kort zijn. Iedereen, op Baeten na, is fit. Baeten heeft al wel de groepstrainingen hervat, maar deze match komt voor hem nog te vroeg.

De kern zal morgen bestaan uit: Kustermans - Arrazola - Smet - Remen - Lenaerts - Haagen - Vosters - Tilburgs - Jutten - Jaeken - Soladio - Vansimpsen - Gerits - Robin - Breugelmans - Janssens - Gaethofs

Lees meer
0n5a5585 2

Doelpuntenkermis

De wedstrijd kon niet slechter van start gaan voor de groenwitten. In de 8ste minuut leidde een snelle aanval via Vervaecke en D’Hoore tot de 0-1 van Heirwegh. Hij kon aan de tweede paal moeiteloos binnentrappen. Amper 4 minuten later stond de 0-2 al op het bord. Smet beging een penaltyfout op D’Hoore en Vervaecke zette de elfmeter feilloos om. Een mokerslag, maar toch ging Dessel niet bij de pakken neerzitten. Het eiste veel balbezit voor zich op en pleisterde haast doorlopend op de bezoekende helft. Jutten, Gerits en Soladio belaagden doelman Dutoit, maar die bleef voorlopig overeind. 

Lees meer
Kern voor Dessel Sport - Oudenaarde

Kern voor Dessel Sport - Oudenaarde

Voor de match tegen Oudenaarde komen Lenaerts (terug uit schorsing), Robin (vorige week ziek) en Gaethofs (had een kwetsuur) weer terug bij de kern. Baeten traint inmiddels weer met de bal, maar zit dus nog niet bij de kern.

Lees meer