Dsc221800

Terug naar af

 
Dessel – Aalst 1-2
Na de mooie vier op zes tegen de kopploegen Thes en Deinze was Dessel erop gebrand de positieve lijn door te trekken. Niets was echter minder waar, want het liep helemaal mis tegen de Oost-Vlamingen die handig gebruik maakten van de mindere dag van de groenwitten.
Lees meer
0n5a3969

DESSEL STEEKT LEIDER DE LOEF AF

Dessel hunkerde intens naar zijn allereerste thuiszege van het seizoen en daarvoor bood de confrontatie met de ongeslagen leider Thes een gedroomde gelegenheid. En de groenwitten deden wat verhoopt werd: ze klopten de Limburgse buren uit Tessenderlo met 2-1 na een fel bevochten wedstrijd, waarin de ref een (te) opvallende rol voor zich opeiste.

Lees meer
Dessel blijft op zijn zegehonger

Dessel blijft op zijn zegehonger

Met Baeten en Jutten weer in de basis en Janssens op de bank begon Dessel aan de partij tegen Heist met het doel de eerste thuiszege van het seizoen te veroveren. Jammer genoeg lukte dat niet, mede omdat Heist iedereen achter de bal hield en zo bijzonder behoudend speelde.

Lees meer
Dsc 109000

Benson doet het licht uit

In de zestiende finales van de Beker van België, alias de Croky Cup, stond Dessel tegenover eersteklasser Moeskroen. Het eerste halfuur was voor de bezoekers, maar daarna speelde de thuisploeg zich in de kijker met een aantal fraaie acties die jammer genoeg geen resultaat opleverden. Na het uur was het vet van de Desselse soep en toen sloegen de Walen toe, in de persoon van invaller Manuel Benson (ex-Lierse en Genk).

Lees meer