Oefenmatch dinsdag 16 november

Oefenmatch dinsdag 16 november

Aangezien we dit weekend geen competitie verplichtingen hebben, is er voor komende dinsdag een bijkomende oefenmatch op het schema gezet. We spelen dan in het AMS tegen de beloften van Oud-Heverlee Leuven. De match begint om 20u00 en de inkom is gratis. Let wel op, voor de horeca in het stadion zal een Covid Safe Ticket van toepassing zijn, hou hier dus zeker rekening mee!

Lees meer
Cy8h0244

De visie van de trainer & Een speler getuigt

Uiteraard was Jari Breugelmans dé blikvanger met zijn drie doelpunten, maar we lieten hem al na de wedstrijd tegen Sint-Eloois-Winkel aan het woord en daarom staken we ons licht op bij de man achter hem op de linkerflank, die ook een sterke wedstrijd speelde: Naïm Boujouh. “We beleefden veel plezier aan deze partij”, lachte hij na afloop. “We hadden ons vooraf doelen gesteld: zes op zes halen voor een vrij weekend. Dat hebben we vlekkeloos gedaan. De 1-0 viel op een ideaal moment, zo vlak voor de rust. Wie anders scoorde dan Jari? Alles wat hij momenteel aanraakt, verandert in goud! De 2-0 kwam er, nadat ik mijn flank afdweilde. Jari en ik zijn goed op elkaar ingespeeld en we vinden elkaar blindelings. Ik gebruik graag mijn offensieve kwaliteiten: loopvermogen, snelheid en een goeie voorzet. Dat zijn mijn drie belangrijkste troeven en het is aan mij om ze goed uit te spelen.”

Lees meer
Cy8h0295

Dessel straft bezoekende fouten af en sluipt dichterbij na de 3-0

Voor de wedstrijd tegen KVK Tienen startte Oleg Cheprassov in de basis waardoor Jordy Mathei naar de bank verhuisde. Over de eerste helft kunnen we kort zijn, want die had amper iets om het lijf met een gesloten wedstrijd tot gevolg. Het was dus bibberen voor de toeschouwers want oogstrelend voetbal viel er niet te bewonderen met als gevolg veel steriel middenveldspel en nogal wat balverlies langs beide kanten. We noteerden enkel een bezoekend schot van Ben Yagan na 25 minuten, maar de ex-Desselaar raakte niet voorbij de vuisten van doelman Wim Kustermans. Toen iedereen zich verzoend had met een scoreloze ruststand kwam de openingstreffer van Breugelmans uit de lucht vallen. Met dank aan een stuntelige defensie, maar wel een belangrijk openingsdoelpunt voor de thuisploeg.

 

 

Lees meer
Cy8h0437

Ingevallen Tony Cinti duwt er drie binnen in laatste 18 minuten (1-5)

Met de inbreng van twee wisselspelers trachtte La Louvière de achterstand weg te werken, maar al vroeg kreeg het een bittere pil te slikken nadat Salem-Ngabou met een tweede gele kaart plaats moest ruimen. Dessel rook bloed en dreigde langs Najim Haddouchi en Tom Ghislain. Nadat thuisspits Kaba iets te lang talmde om te besluiten kon aan de overzijde Jordy Mathei dreigen, maar zijn schot ging juist over het kader. Ook Breugelmans kreeg nog mogelijkheden op de score te verhogen.  In minuut 68 kwam Tony Cinti het strijdtoneel binnen en de Limburger beleefde een gedenkwaardig moment met drie goals waarvan een aantal doelpunten het predikaat ‘beauty’ kregen opgekleefd. Door deze riante 1-5-zege blijft Dessel voor De Wolven het zwarte beest want de eerdere twee confrontaties eindigden telkens in riante overwinningen (5-2 en 3-6).

Lees meer