Voorlopig geen trainingen A kern en beloften

Voorlopig geen trainingen A kern en beloften

Gezien de blijvend stijgende curves en het nog steeds verboden is kleedkamers te gebruiken, heeft de club besloten de trainingen voor a-kern en beloften onmiddellijk stop te zetten. De spelers krijgen voorlopig een individueel schema om hun conditie zo goed mogelijk op peil te houden.

Lees meer
0n5a5823

Lennert Versmissen met vraagtekens naar volgende bekeropdracht

Na enige onderbreking van twee competitiewedstrijden wegens besmetting met het coronavirus moet Dessel Sport dit weekend vol aan de bak want nu zondag moet er gespeeld worden in de bekerpartij voor de Croky Cup tegen reeksgenoot Visé (16u). We spreken in de gebiedende wijs want deze bekermatch kan blijkbaar niet uitgesteld worden door de bondsinstanties. De omstandigheden zitten dus niet mee en het spreekt voor zich dat deze onderbreking (quarantaine van de spelers) wel conditionele gevolgen zal hebben. We vroegen het aan middenvelder Lennert Versmissen.  

“We hebben een ganse periode zonder voetbal gezeten want de meest recente match dateert al van 19 september tegen Hoogstraten. Recent hebben we een viertal trainingen achter de rug en het spreekt voor zich dat de omstandigheden moeilijk zijn  met het oog op deze bekermatch. Het blijft hoe dan ook afwachten hoe de spelers reageren in functie van hun conditie. Dat is  voor iedereen verschillend. Voor mezelf vind ik dat het conditioneel behoorlijk loopt”, zegt de Desselse middenvelder. 

Lees meer