0n5a3859 2

Milan Troonbeeckx heeft aan Dessel een goede leerschool

“Het was een leerrijke periode voor mij, vooral de tijd bij Westerlo, waar ik meestal kon rekenen op bekwame trainers. Ook in Dessel beleefde ik tot nu toe mooie tijden en gaat het wel snel. Vorig seizoen speelde ik bij de U-17 en nadat trainer Karel Keleman er mij bijnam in het eerste elftal zette ik al flink wat stappen, maar het was wel een hele aanpassing voor mij als A-speler. Zo mocht ik in het begin van de competitie gedurende vijf matchen starten op de bank, maar toen de kern begin oktober volledig was viel ik er begrijpelijk naast. Ondertussen zat ik sinds de match tegen Patro terug op de bank, met als voorlopig mooiste orgelpunt voor mij de winnende match tegen Rupel Boom. Ik hoop naar de toekomst toe zoveel mogelijk speelminuten te sprokkelen om ervaring op te doen in het eerste elftal”, verklaart de leerling Lichamelijke Opvoeding aan het Heilig-Hartcollege van Heist-op-den-Berg.

 

Lees meer
In de ‘winning mood’

In de ‘winning mood’

Voor het eerst sinds 23 november liet Dessel weer een thuisoverwinning optekenen. Na de verrassende 3-6-zege in La Louvière legde groenwit nu een tweede Waalse tegenstander, Olympic Charleroi, over de knie. Bij de rust zag het er rimpelloos uit, maar na een dik uur spel kreeg Dessel het toch nog enigszins benauwd en moest het alle hens aan dek roepen om de overwinning over de negentig minuten heen te tillen.

Lees meer
0n5a3652 3

Lennert Versmissen wil revanche na onverdiende nederlaag in Charleroi

Bij Dessel lijkt hij na een aarzelend begin zijn weg echt gevonden te hebben en kwam hij al elfmaal aan de aftrap. Vooral zijn sterkte in de duels in combinatie met zijn groot loopvermogen vallen op. “Ik heb de eerste maanden dan ook hard gewerkt omdat ik toch van een lagere reeks kwam en dat vraagt aanpassing, maar het verliep vrij positief wat mijn persoonlijke situatie betreft. Jammer dat de clubresultaten niet altijd meevielen, maar we hopen daar in de nabije toekomst verandering in te brengen in deze moeilijke reeks, waarin heel wat teams aan mekaar gewaagd zijn. Tweemaal winnen kan je een forse duw in de rug geven, maar bij tweemaal verlies op rij dreigt een tuimel.”

 

Lees meer
0n5a3660 3

Jari Breugelmans en Dessel rekenen op boost met nieuwe trainersstaf

“Hij kent het Desselse huis maar al te goed, heel vroeger was hij als speler actief en al ettelijk jaren was hij assistent. Vorig jaar leverde Benny samen met Dirk Thoelen als vervanger voor de toenmalige trainer (Mathieu Mertens) al goed werk als hoofdcoach want we konden ons toch redden in extremis”, blikt Jari Breugelmans nog even terug op die periode.

 Er is dus op korte tijd heel wat veranderd bij de club want buiten Benny en Dirk maakt ook ex-Desselaar Roel Van Hoof zijn opwachting als keeperstrainer evenals fysical coach Jef Van Hamel. Beide leden waren vorige week nog aan de slag bij eersteprovincialer Sint-Dimpna.

 

Lees meer
Benny Lunenburg nieuwe hoofdtrainer

Benny Lunenburg nieuwe hoofdtrainer

Na de positieve verkennende gesprekken van gisteren en vandaag heeft de club zonet een volledig nieuwe technische staf aangesteld.

Benny Lunenburg die vorig seizoen nog uitstekend werk leverde voor het behoud in 1e klasse amateurs is aangesteld als T1, bijgestaan door Dirk Thoelen als T2 en Jef Vanhamel als T3. Als keeperstrainer zal Roel Van Hoof fungeren.

 

Zij zullen vanaf vandaag de trainingen leiden tot het einde van het seizoen.

 

De club wenst de technische staf veel succes toe in hun taak.

 

K.F.C. Dessel Sport.

Lees meer