Jef Verkuringen

Slaap zacht Jef

Deze week vernamen we het overlijden van onze vroegere medewerker Jef Verkuringen.

Jef was jarenlang een noeste medewerker aan het terrein in de Lorzestraat.

We wensen de familie veel sterkte.

Lees meer
Heist Dessel

Voorbeschouwing KSK Heist - KFC Dessel Sp.

De tweede streektopper op rij. Dus kostbaar gebruik maken van alle tijd om ons extra voor te bereiden, want zaterdag gaan we op visite naar de Losstraat. Daar zullen de Zwanen van de Zuiderkempen ons zonder twijfel, ik zou bijna zeggen traditiegetrouw, confronteren met de aller”Hestse”concurrentie uit de regio.

Lees meer
Pic29 2

Vooruitblik naar de topper van aanstaande zaterdag

Coach Witters mag terecht – en is dat ook – trots zijn op de manier waarmee onze jongens verleden vrijdag Dender aanpakte. Met gedreven vakmanschap en een flinke portie “Me and my buddy” (voor elkaar door het vuur gaan) werden 3 discrete maar billijke punten binnen gereifd. Lommel ging in het Soeverein-stadion kopje onder tegen het disciplinevol verdedigend Deinze dat tevens tegen 100% afwerkte. Heist hees zich in het moeras van Chätelet voorbij het Waalse groenwit en Knokke maakte brandhout van Oosterzonen.

Lees meer
12 07 19 14.32.06 1024x683

Wedstrijdverslag Dender - KFC Dessel Sp.

Voila Seh! Onze 0 -1 uitzege bij Dender zorgt dat we weer met plezier een aantal streepjes trekken in de groenwitte “bucket-list”: op dat boodschappenlijstje : vrijdagmatch – check – gevulde supportersbus – check – focus op resultaat – check – fitte kern en superbank - check – oververdiende overwinning buitenshuis – check – bal in het kamp van de anderen – check... kort samengevat: KFC toont maturiteit en focus in de aanloop naar het op til zijnde burenduel met koploper Lommel. We tonen een visitekaartje! Zonder echt in al onze kaarten te laten kijken.

Lees meer