Halloween (1)

Halloween @ KFC Dessel Sport

Afgelopen maandag hadden we voor onze jeugdspelers één van de leukste events van het jaar op de planning staan. Een echte Halloween training. Spelers mochten in hun griezeligste kostuum naar de training komen. 

Lees meer
Regenboog

Wedstrijdverslag Knokke - KFC Dessel Sport

Verslag: RKFC – KFC Dessel Sport

Niet alle spelers raken tijdig uit de catacomben en coulissen zodat de countdown “ Ten, nine, eight ….” twee keer weergalmt in de verkillende noordwesterwind die door het Olivierstadion giert. Terwijl ik wegdroom bij de regenboog die wat verder in het Zwin wegzakt zijn Smet en Gerits al uit hun sloffen geschoten op de linkerflank. Of zijn die op zoek naar dat potteke goud? Er staat in ieder geval heel wat op het spel vandaag!
Lees meer
Sand

Zondag 29 Okt 2017 om 1500Hr : RKFC – KFC Dessel Sport

Amper een boogscheut van het Venetië van het Noorden ( Brugge ) en de Koningin der badsteden ( Oostende ) ligt “Petit Paris”. Dat is de koosnaam, die het mondaine karakter van de thuishaven van onze volgende opponent, prachtig omschrijft. Knokke dat is jeugdsentiment: met de groen-witte opblaaskrokodil lekker al surfend naar het brede zandstrand en "beachsoccer" met de maten! Zo zijn ze daar trouwens volgens de plaatselijke legendes ooit ( begin vorige eeuw ) begonnen met voetbal.
Lees meer
Kfc Oosterzonen Oosterwijk Vector Logo 200x200

Verslag KFC Oosterzonen – KFC Dessel

Verslag KFC Oosterzonen – KFC Dessel ( 8ste competitiewedstrijd 1 ste amateurliga ).
 
 
 
Alles zat op slot tot dat in het slot van de match een heftige emotionele rollercoaster over het kunstgras stormde.
 
Oosterzonen neemt als eerste initiatief. Het Dessels blok reageert alert: ze onderscheppen de aanvoer naar Fallou, Molenberghs en Van Aerschot en komen als sterkste uit de duels. Lenaerts moet ingrijpen en een hoekschop weggeven op een inzet van Devon Maes richting Fallou in de eerste zone. De kopbal van de induikende Augustynen op die corner levert niet veel meer op dan een opwarmertje voor Kustermans. Smet pakt als eerste woelwater Van Aerschot aan met een stevige tik op de kuiten. Die weet alvast wat hem te wachten staat vanavond. Iets later mag Fall Fallou als eerste in Ref Verslycken's preekstoel plaatsnemen wanneer hij voor een tweede maal doorgaat op Lenaerts. Derby-duels met inzet kleuren de aanvangsfase.
Lees meer