Soccer 09

Voorbeschouwing Ch. Farciennes - KFC Dessel Sp.

Vivaldi's-gewijs ( in 4 seizoenen dus! ) slaagden de “Wolven” van T1 Frédéric Stilmant erin om zich vanuit de provinciaal Henegouwse reeksen naar de eerste amateurliga te hijsen. Dit is dan ook meteen het allerhoogste niveau waarop de groen-wit-paarse roedel ooit aantrad in zijn clubgeschiedenis. Vorig jaar hielden ze de gedoodverfde kandidaat-kampioen RFC Luik nog van de titel. Mocht die forse groeischeut gestabiliseerd raken in deze reeks dan mag dat gerust een huzarenstukje genoemd worden. Of is het een utopie? De club zeult op het moment “de rode lantaarn” mee. De “trainer-ontslag-geruchtenmolen”draait al op volle toeren. Maar de honden blaffen en de karavaan trekt verder. Na tien wedstrijden waarvan vijf verliespartijen en vijf gelijke spelen (o.a. uit bij Deinze en thuis tegen Oosterzonen) staat het met vijf punten onderaan de ladder. De twijfel rond het waarmaken van hun ambitie slaat toe. Een sportieve stunt zou welgekomen zijn bij de Karolingers op weg naar het behoud.
Lees meer
Dessel Berchem 28

Jari zet de kroon op het werk

Dessel – Berchem 3-0

Vijf op vijf: dat is het schitterende bilan van de thuiswedstrijden van Dessel Sport. Ook nieuwkomer Berchem Sport kon groenwit geen duimbreed in de weg leggen. Dessel legde de basis van de overwinning in een sterke eerste helft en bouwde zijn voorsprong verder uit in de tweede periode.

Lees meer
Halloween (1)

Halloween @ KFC Dessel Sport

Afgelopen maandag hadden we voor onze jeugdspelers één van de leukste events van het jaar op de planning staan. Een echte Halloween training. Spelers mochten in hun griezeligste kostuum naar de training komen. 

Lees meer
Regenboog

Wedstrijdverslag Knokke - KFC Dessel Sport

Verslag: RKFC – KFC Dessel Sport

Niet alle spelers raken tijdig uit de catacomben en coulissen zodat de countdown “ Ten, nine, eight ….” twee keer weergalmt in de verkillende noordwesterwind die door het Olivierstadion giert. Terwijl ik wegdroom bij de regenboog die wat verder in het Zwin wegzakt zijn Smet en Gerits al uit hun sloffen geschoten op de linkerflank. Of zijn die op zoek naar dat potteke goud? Er staat in ieder geval heel wat op het spel vandaag!
Lees meer