680005 16920006927723

Wedstrijdverslag ASV Geel - KFC Dessel Sport

Teleurstelling troef . Het is de “gehayde” Geelse coach Nicky die uitpakt met een soloslim. Welke speelkaarten legde hij op speeltafel? Georganiseerde schoppen en wilskrachtige harten worden uitgespeeld en gekoppeld aan een “klein klavertje vier” in de afwerking. En wachten tot de tegenstander zijn eigen ruiten inklopt. Dat volstond voor de 2 – 0.
 
De U-10 van Beekhoek trekken de fanionspelers de gure zuidwesterwind in. Voor dat Ref Brinckman captains Remen en Christiaans naar de toss roept, heeft iederéén al een flink nat pak.
Lees meer
02169

Voorbeschouwing ASV Geel - KFC Dessel Sport

Blauwwit is gewaarschuwd. Past op aan de loketten! Komt achteraf niet klagen: “Ek wist derny van”. De jonge ambiteuze Geelse coach Nicky Hayen zal zijn manschappen opgepept en met goed doorspekte plannen tussen de lijnen brengen. Dat staat buiten kijf.

Lees meer
Pic9 2

Jeugdvoorstelling

Jeugdvoorstelling

Op zaterdag 14 oktober voorafgaand de wedstrijd tegen Hamme stelt KFC Dessel Sport de toekomst van de club voor. Alle jeugdspelers zullen de revue passeren in het Armand Melisstadion. Voor onze jonge sterren is dit een bijzondere avond. Wij rekenen alvast op jullie aanmoedigingen en steun.

Lees meer