Afbeelding

Wedstrijdverslag Patro - KFC Dessel Sport

 

Onze 12de man steekt nog gauw zijn busabonnement weg. Ze zijn aan de late kant vandaag en dat is normaal want als je de autostrade afrijdt ligt het bosrijke Oostlimburg bezaaid met van die

Inline image

specifiek provinciale verkeersborden “nie te herd rijen hé!”

Lees meer
Logo Patro

Voorbeschouwing Patro Eisden - KFC Dessel Sport

 

Nu zaterdag kunnen de nieuwe tenuetjes flink natgemaakt worden op zoek naar een eerste uitzege. In ons 4de competitieduel van het seizoen zakken we af naar Oost - Limburg. Onze winkeltassen gaan mee en onze supermarkt trolley is gesmeerd. We hopen dus wat puntjes te kunnen vergaren, daar aan dat grote winkelcentrum.

Lees meer
Pic40

Wedstrijdverslag  KFC Dessel Sport - KSV Oudenaarde

In zijn tweede thuiswedstrijd op rij had Dessel het niet onder de markt tegen het stugge Oudenaarde. Het had de hele match lang veel overwicht en balbezit, maar het ontbrak aan doelgevaar om de Oost-Vlamingen te ringeloren. Uiteindelijk besliste een ‘lucky goal’ van Smet over winst of verlies.

Lees meer
Pic 26 3

Wedstrijdverslag KFC Dessel Sport - Eendracht Aalst

Na de zure en onverdiende nederlaag in Deinze op de openingsspeeldag van de competitie was er Dessel alles aan gelegen om zijn eerste thuiswedstrijd tot een goed einde te brengen. Nieuwkomer Eendracht Aalst was de tegenstander, de ploeg die vorige week al meteen aan rust toe was door het uitstellen van de partij tegen Dender. 

Lees meer