Download (1)

Dessel – Virton 1-0

Mike Smet breekt de ban tegen tien man

Voor de wedstrijd tegen Virton werd Ratko Vansimpsen gehuldigd voor zijn 100ste optreden in het shirt van groen-wit. Hij is intussen aan zijn vierde seizoen bezig en speelde zijn allereerste match in augustus 2012 in de beker. 

Lees meer
Autobus Exc. Virton

Voorbeschouwing KFC Dessel Sport - Exc. Virton

Deze week blijven onze bussen op stal. We sjotten in onze eigen tempel. Ik heb wel al gebeld naar de busmaatschappij, ….die van Virton. Eerst het busje nakijken en dan pas vertrekken, remember vorig jaar! ( spelersbus letterlijk in vuur en vlam op de terugweg ) Sapperdekrieken was dat effe verschieten toen ik s'anderdaags de gazet opentrok. Oh en die van Virton moeten ook niet langs Oost-limburg passeren, want dan zijn ze nooit op tijd hier: Zaterdag 30 september, 1930Hr stipt, zal Ref Claes het spel op gang blazen: KFC Dessel Sport – Excelsior Virton in ons AMS.

Lees meer
Afbeelding

Wedstrijdverslag Patro - KFC Dessel Sport

 

Onze 12de man steekt nog gauw zijn busabonnement weg. Ze zijn aan de late kant vandaag en dat is normaal want als je de autostrade afrijdt ligt het bosrijke Oostlimburg bezaaid met van die

Inline image

specifiek provinciale verkeersborden “nie te herd rijen hé!”

Lees meer
Logo Patro

Voorbeschouwing Patro Eisden - KFC Dessel Sport

 

Nu zaterdag kunnen de nieuwe tenuetjes flink natgemaakt worden op zoek naar een eerste uitzege. In ons 4de competitieduel van het seizoen zakken we af naar Oost - Limburg. Onze winkeltassen gaan mee en onze supermarkt trolley is gesmeerd. We hopen dus wat puntjes te kunnen vergaren, daar aan dat grote winkelcentrum.

Lees meer
Pic40

Wedstrijdverslag  KFC Dessel Sport - KSV Oudenaarde

In zijn tweede thuiswedstrijd op rij had Dessel het niet onder de markt tegen het stugge Oudenaarde. Het had de hele match lang veel overwicht en balbezit, maar het ontbrak aan doelgevaar om de Oost-Vlamingen te ringeloren. Uiteindelijk besliste een ‘lucky goal’ van Smet over winst of verlies.

Lees meer