Download 2

Voorbeschouwing KFC Dessel Sp. - Patro Eisden

In aanloop naar de “Warmste Week” van Music for life, kan ons fanion-team alvast op zoek gaan naar een goed doel (puntje of 3!). Daar zullen de Desselse supporters zich de ganse week met winters plezier aan opwarmen. 

 

 

Lees meer
Jut

Wedstrijdverslag Heist - Dessel Sp.

Thomas Jutten mag in deze moeilijke omstandigheden heroptreden en trachtten van iets te forceren.
Eerst wel Heist via Kabeya. Hij probeert de rebound van zijn zelf getrapte corner, na een prima naar binnen snij-aktie, in de kram te steken. Over doel. Aan de andere kant wat later legt Gerits het leer aan de rand van de box klaar voor Jutten. Thomas kapt en zoekt meteen de korte hoek. Stroobants gaat goed plat en houdt zijn ploeg recht. (73”) Gerits en Smet gaan nog eens over de zijkant maar vinden geen afnemers in de rechthoek. Het zelfde verhaal wanneer Yagan nadien voorbrengt. Dessel krijgt nog twee vrijschoppen in de staart van de wedstrijd. Het levert niets meer op, eindstand 2 – 1.
Lees meer
Jef Verkuringen

Slaap zacht Jef

Deze week vernamen we het overlijden van onze vroegere medewerker Jef Verkuringen.

Jef was jarenlang een noeste medewerker aan het terrein in de Lorzestraat.

We wensen de familie veel sterkte.

Lees meer
Heist Dessel

Voorbeschouwing KSK Heist - KFC Dessel Sp.

De tweede streektopper op rij. Dus kostbaar gebruik maken van alle tijd om ons extra voor te bereiden, want zaterdag gaan we op visite naar de Losstraat. Daar zullen de Zwanen van de Zuiderkempen ons zonder twijfel, ik zou bijna zeggen traditiegetrouw, confronteren met de aller”Hestse”concurrentie uit de regio.

Lees meer