Pic29 2

Vooruitblik naar de topper van aanstaande zaterdag

Coach Witters mag terecht – en is dat ook – trots zijn op de manier waarmee onze jongens verleden vrijdag Dender aanpakte. Met gedreven vakmanschap en een flinke portie “Me and my buddy” (voor elkaar door het vuur gaan) werden 3 discrete maar billijke punten binnen gereifd. Lommel ging in het Soeverein-stadion kopje onder tegen het disciplinevol verdedigend Deinze dat tevens tegen 100% afwerkte. Heist hees zich in het moeras van Chätelet voorbij het Waalse groenwit en Knokke maakte brandhout van Oosterzonen.

Lees meer
12 07 19 14.32.06 1024x683

Wedstrijdverslag Dender - KFC Dessel Sp.

Voila Seh! Onze 0 -1 uitzege bij Dender zorgt dat we weer met plezier een aantal streepjes trekken in de groenwitte “bucket-list”: op dat boodschappenlijstje : vrijdagmatch – check – gevulde supportersbus – check – focus op resultaat – check – fitte kern en superbank - check – oververdiende overwinning buitenshuis – check – bal in het kamp van de anderen – check... kort samengevat: KFC toont maturiteit en focus in de aanloop naar het op til zijnde burenduel met koploper Lommel. We tonen een visitekaartje! Zonder echt in al onze kaarten te laten kijken.

Lees meer
Denderleeuw Florent Beeckman Stadion (03)

Voorbeschouwing Dender - KFC Dessel Sp.

Vrijdagavond, voor de verandering, 24 November om 2000Hr kunnen FCV Dender en KFC Dessel Sport het Van Roystadion in lichterlaaie zetten. Je mag het gerust een opportuniteit noemen voor groenwit om zich in een soort van “pole-position” te manoeuvreren vanwaaruit men een lekkere portie spannende nervositeit en prestatiedruk kan leggen bij de andere “zolder” – titularissen. Maar andersom is ook waar: als je dan steken laat vallen, gaan de anderen hun kans schoon zien om een mentaal tikje uit te delen.

Lees meer