Abonnementenverkoop van start

Abonnementenverkoop van start

Tijdens de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen start ook de abonnementenverkoop.

Geen ticketjes meer kopen, zeker van je plaats in de topwedstrijden? Koop een abonnement!

Lees meer
Crokycup 2

Croky Cup 2018-2019

Op 12/8 gaat voor KFC Dessel Sport de bekercampagne van start. Er is nog geen zekerheid over de exacte tegenstanders maar een indicatie en speeldata kunnen wel al worden gegeven.

Lees meer
Bedankt!

Bedankt!

Wij van Dessel Sport willen graag iedereen die tijdens Graspop mee heeft geholpen op onze stand, van harte bedanken! Mede dankzij jullie hulp hebben we er alle vier de dagen weer een succes van kunnen maken! 

Er gaat ook een bedankje vanuit ons naar alle sympathisanten die de moeite hebben genomen om tijdens een van de vier dagen, of misschien wel meer, naar onze stand toe te komen en te genieten van een hapje en een drankje. We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

Lees meer
Fb Graspop

Dessel Sport @ Graspop!

Dessel Sport staat natuurlijk het gehele weekend weer met een eigen stand bij dit festival! Om de bezoekers van de nodige verfrissing te voorzien en ook wederom een lekker ontbijt en de nodige snacks te verzorgen.
 
Voor deze organisatie zoeken we nog enkele vrijwilligers om te helpen op onze stand op de Kastelsedijk, Ontbijt of tapbeurt, of hulp
in de frituur op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 21 – 24 juni.
 
Graag melden bij Luc Vervaeren, tel 0475 71 59 90
Lees meer