02169

Voorbeschouwing ASV Geel - KFC Dessel Sport

Blauwwit is gewaarschuwd. Past op aan de loketten! Komt achteraf niet klagen: “Ek wist derny van”. De jonge ambiteuze Geelse coach Nicky Hayen zal zijn manschappen opgepept en met goed doorspekte plannen tussen de lijnen brengen. Dat staat buiten kijf.

Lees meer
Pic9 2

Jeugdvoorstelling

Jeugdvoorstelling

Op zaterdag 14 oktober voorafgaand de wedstrijd tegen Hamme stelt KFC Dessel Sport de toekomst van de club voor. Alle jeugdspelers zullen de revue passeren in het Armand Melisstadion. Voor onze jonge sterren is dit een bijzondere avond. Wij rekenen alvast op jullie aanmoedigingen en steun.

Lees meer
Download (1)

Dessel – Virton 1-0

Mike Smet breekt de ban tegen tien man

Voor de wedstrijd tegen Virton werd Ratko Vansimpsen gehuldigd voor zijn 100ste optreden in het shirt van groen-wit. Hij is intussen aan zijn vierde seizoen bezig en speelde zijn allereerste match in augustus 2012 in de beker. 

Lees meer
Autobus Exc. Virton

Voorbeschouwing KFC Dessel Sport - Exc. Virton

Deze week blijven onze bussen op stal. We sjotten in onze eigen tempel. Ik heb wel al gebeld naar de busmaatschappij, ….die van Virton. Eerst het busje nakijken en dan pas vertrekken, remember vorig jaar! ( spelersbus letterlijk in vuur en vlam op de terugweg ) Sapperdekrieken was dat effe verschieten toen ik s'anderdaags de gazet opentrok. Oh en die van Virton moeten ook niet langs Oost-limburg passeren, want dan zijn ze nooit op tijd hier: Zaterdag 30 september, 1930Hr stipt, zal Ref Claes het spel op gang blazen: KFC Dessel Sport – Excelsior Virton in ons AMS.

Lees meer