Paashaas Mascotte Huren

Vooruitblik KFC Dessel – KSK. Heist

Met het bezoek van K.SK.Heist staat een (r)echt – streek(s) duel op de weekend affiche en met nog 4 matchkes die ons resten in de reguliere competitie: (Heist thuis – Seraing uit – Deinze thuis – Hamme uit) wordt dit er alvast ééntje waar we extra veel inzet zullen moeten tonen.

Lees meer
Dsc 7963

Supportersactie

Ons eerste elftal staat voor enkele belangrijke weken in de aanloop naar mogelijke play-offs. We krijgen namelijk met Heist (huidige 5e) en Deinze (huidige 4e) enkele rechtstreekse concurrenten op bezoek in strijd voor de play-off plaatsen.

Om dit te bereiken rekenen we op jullie vocale steun. Nog meer dan anders! Daarom mogen vrouwen en studenten (zij die een studentenkaart bezitten) gratis deze laatste twee wedstrijden bijwonen. Profiteer van deze geweldige supportersactie en steun je ploeg in deze laatste belangrijke weken van het seizoen.

Lees meer
Wedstrijdverslag E. Aalst - Dessel Sp.

Wedstrijdverslag E. Aalst - Dessel Sp.

Aalst toont direct zijn gretigheid, zijn tanden: Klaas De Rock breekt uit en Mbayé komt een halve schoenmaat te kort op zijn diepe inspeelbal. Aan de andere kant slaagt Thomas Jutten erin de afgedwongen hoekschop door te koppen. Het leer schuift ongevaarlijk tussen Vansimpsen en doel door. 

Lees meer
Hqdefault

Voorbeschouwing Dessel Sp. - E. Aalst

Zondag om 15.00 uur speelt KFC op verplaatsing bij SC Eendracht Aalst voor de 26ste speeldag van de 1ste amateurliga. De jongens uit de carnavals-hoofdstad van het land promoveerden vorig seizoen. “Den Iendracht” staat momenteel op een 9de plaats met 34 punten (ASV Geel 8ste met 37 – Oosterzonen 10de met 28 punten).

Lees meer
Dsc 7960

Wedstrijdverslag Dessel Sp - Knokke

Onze mascotte Foxi danst zich al wiebelend warm, wij proberen nog gauw een warme “onesie“ en extra isolerende muts uit ons fleece - dekentje te knippen. Ja want de weergoden serveren ons een bibberkoude avond in het AMS.

Lees meer