Dsc 1383

Wedstrijdverslag Dessel vs Deinze

Met Rosario in de ploeg in plaats van de niet helemaal fitte Yagan begon Dessel aan zijn allerlaatste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018. Daarin ontmoette het nogmaals het Deinze van trainer Regi Van Acker.

Lees meer
Dsc 1254

Dessel - Lommel 2-1

Dessel stond voor een zware taak tegen de soevereine leider en promovendus Lommel. Het moest immers een drietal spelers missen door blessure (Remen, Breugelmans, Jutten) en één door schorsing (Tilburgs). Tot een heel eind in de tweede helft zag het er ook niet goed uit, want de Limburgers leidden met 0-1 en hadden al heel wat kansen verkwanseld.

Lees meer
Dsc 0849

Dessel - Knokke 1-2

De eerste nederlaag van Dessel in eigen huis sinds zowat anderhalf jaar kwam aan als een mokerslag. Het verlies was bovendien onverdiend, omdat groen-wit lang geen slechte wedstrijd speelde tegen een team dat loerde op de counter en daarvan optimaal gebruik maakte.

Lees meer
Play-off kalender

Play-off kalender

Op 5 mei beginnen we aan de play-offs. Tijdens de thuiswedstrijden bieden we uiteraard ook onze heerlijke wedstrijddiners aan.De kalendercommissie maakte gisteren de kalender bekend:

Lees meer