Afb1

Voorbeschouwing Dessel Sp. - ASV Geel

Chance dat de kalendercommissie er op lette om de klassieker “Dessel – Geel” een beetje na de start van't wielerseizoen en voor Mol - en Palmenmet in te plannen. Anders zou Bertrand Boonen en zijn toeverlaat Arlette “Retteketet” Motceclet hunne terugronde (derny recordpoging Leunen – AMS! Vergelijkbaar met de proloog Zent-Gwevelgem maar dan omgekeerd) minder getraind moeten afwerken. Watte? Je bent die 2 toch nog niet vergeten! Ok een fotootje dan valt de euro wel weer.

Lees meer
Vtdsp

Wedstrijdverslag Excel. Virton - Dessel Sp.

Een kleine sneeuwvlaag op de reisweg tussen Etalle en Virton (leste 20km van de route) houdt de doorgewinterde Kempische supporterbus(jes) niet tegen. We waren goed voorbereid en zijn op tijd vertrokken. Ook de Virtonese “Greenkeepers” hebben niets aan het toeval overgelaten: het terrein is speelklaar. Wel keihard en glibberig dus zal't geen sinecure zijn om hier mooi voetbal op de mat te leggen. De lijntjes worden nog even rood gekalkt en een oranje bal ligt op een “pupiterke” klaar. Toon Lenaerts gaat effe voorzichtig voelen aan het oranje ding. Wim Kustermans kan zich echter niet bedwingen en wil zeker zijn....bots,bots,bots. Ja, de Wim neemt alle twijfels weg: dit is ne officiële bal!

 

Lees meer
171207 Virton Une Cagnotte En Ligne Pour Aider L Excelsior

Voorbeschouwing Excel. Virton - Dessel Sp.

We proppen deze keer wat meer in onze supportersrugzak want er zitten 248,6 Bus-Km tussen het AMS en het Stade Yvan Georges: een paar goretex-sokken (echte aanrader!), de triple - A handverwarmers (soort van motorrij-handschoen met ingebouwde zibro-kamientjes op batterijtjes), koekjes, fruit en de nodige voetballectuur voor tijdens de busrit. Oh ja ...Ook nog een extra kussentje, zodat we goed uitgerust aan de aftrap verschijnen. 

Lees meer
Dsc 7220

Om snel te vergeten

Een wedstrijd met twee gezichten. Zo omschreef trainer Patrick Witters de partij na afloop en dat was de nagel op de kop. In de eerste helft toonden de bezoekers veel meer doorzetting en grinta dan de thuisploeg, na de rust staken de groenwitten een tandje bij en drukten ze de Walen een tijdlang met de rug tegen de muur. Maar de onzuiverheid in het spel – mede door de hardbevroren toestand van het terrein – belette dat er meer inzat dan een bleek gelijkspel.

Lees meer
Wolf

Voorbeschouwing KFC Dessel Sp. - Ch. Farciennes

Goed nieuws voor de wolvin die sinds kort op't militair oefenterrein van Leopoldsburg vertoeft. Niet alleen organiseerde de gemeente “in't Kamp” een info-avond, er werd zelfs een infobrochure “Welkom Wolf” uitgegeven. Daar wil ik nu wel meer van weten want R. Châtelet-Farciennes SC komt zaterdag op bezoek en dus zal Nala (“nala”ng denken viel de naam van't beestje weer binnen) niet langer de enige wolf in de streek zijn.

Lees meer