Wedstrijdverslag Dessel Sp. - Lommel SK

Wedstrijdverslag Dessel Sp. - Lommel SK

We wensen onze 2 ervaren “krijgers” Remen en Vosters een spoedig herstel toe. Om hun afwezigheid op te vangen rekent coach Witters vanavond op Smet en Ofori. Beide staan weer in de basiself op hun favoriete stekkie in de achterlinie. Bij Lommel SK zie ik weinig verassingen aan de aftrap. 
 
Lees meer
Dsc 4891

Voorbeschouwing Lommel SK - KFC Dessel Sport

Begin december vorig jaar bekampten de 2 groenwitte teams mekaar al eens. Jari Breugelmans speelde toen zijn 100ste officiële wedstrijd voor Dessel Sport en de bezoekende Sint schreef het op in zijn “Heilig boek”.

Lees meer
Dsc 6783

Wedstrijdverslag Dessel Sp. - FC Dender EV

De wedstrijd begon met een feestelijke tint, want aanvoerder Wouter Vosters werd gehuldigd voor zijn 400ste officiële wedstrijd voor de groenwitten. Hij debuteerde in het eerste elftal op 4 mei 2003 en scoorde in 16 seizoenen 16 doelpunten. Een terecht eerbetoon dus voor de ‘vaandeldrager’ van de ploeg die met Dessel Sport vereenzelvigd wordt.

Lees meer
Dender Eh

Voorbeschouwing KFC Dessel Sp. - Dender EH

Meer dan hoog tijd om onze volgende tegenstander FCV Dender EH eens grondig door te lichten. Eind November in't Van Roystadion mocht Ratko Vansimpsen zijn 5de seizoenstreffer binnenprikken nadat Jari Breugelmans er vandoor ging met een te korte terugspeelbal en panklaar voorlegde. En dat volstond voor de 0 -1 winst. Maar meer nog, groenwit bewees dat het buitenshuis perfect in staat is om gedreven en zakelijk voetbal met mekaar te verzoenen. Veel inzet en weinig franjes, bovendien goed voor 3 dikke punten.

Lees meer
27022033 1644519805614415 6180012376646022105 O

Verslag K. Berchem Sport - KFC Dessel Sp.

WagoatdenBaarechoemdoengvandoag??? Wel Kevin Van Haesendonck brengt de laatst “winnende” opstelling van KBS op de gehavende grasmat. Die gebruikte hij met succes als ad-interim coach tegen Oosterzonen. 
Lees meer