Oudernaarde

Voorbeschouwing : KSV Oudenaarde – KFC Dessel Sport

Haal die cursus trigoniometrie, je passer en geodriehoek maar vanonder het stof want er staat een soort graadmeter op onze kalender. Zo mag KFC's eerste officiële wedstrijd van 2018 zonder overdrijven heten. Oudenaarde dat ligt, voor de “pietjes precies” of diegene die bij de les (3hoeksmeetkunde) willen blijven, vlak naast de snijlijn van de cosinus der zwaartelijnen van de niet zo congruente driehoek Gent – Kortrijk – Brussel. (allez tot het tegendeel bewezen wordt hé!)

Lees meer
Knackebrod

De winterstop(t)

BK Rosenborg is voor de 25ste keer kampioen van de Tippellegian en de buren uit Malmö FF doen het voor de 20ste keer in de Alsvenskan. Ja in Noorwegen en Zweden betekent de winterstop meteen ook het afsluiten van het seizoen. Daar genieten sporters en veldjes van een deugddoende langere rustperiode. Zolang we geen gehoornde helmen dragen en pitepalt met knäckebrot eten, gaat het er in de Kempen anders aan toe. Hier geen uitgebreide winterslaap, maak de beren maar weer wakker!
 

Lees meer
Dessel Sp Adv

Een geschenk van Dessel Sport voor de feestdagen

Eindejaarsactie KFC Dessel Sport

We staan aan de vooravond van de kerstdagen en het nieuwe jaar. Het seizoen is halfweg en de spelers en staf, evenals de supporters, genieten van een aantal weken welverdiende rust.

Om deze stille dagen voor het nieuwe jaar te benutten hebben we bij Dessel een win-actie bedacht. In de vorige post heb je een filmpje van enkele spelers van onze eerste ploeg kunnen zien, waarin zij jullie bedanken en fijne dagen toewensen. De bedoeling van deze actie is dat jullie, de supporters, nu hetzelfde gaan doen.

Maak een leuk/gek/origineel filmpje met hierin jullie kerst en eindejaarswensen, stuur deze op naar vanmenxel.verachten@gmail.com en maak kans op een van de volgende prijzen:

3x 2 tickets voor KFC Dessel Sport - Chatelet Farciennes (op zaterdag 24 februari)

1x een wedstrijddiner voor 2 personen + 2 inkomtickets voor een match naar keuze

1x een Casio herenuurwerk (geschonken door http://www.lucvervaeren.be/)

De filmpjes kunnen opgestuurd worden tot en met 31 december, waarna in de eerste week van januari de winnaars bekend gemaakt worden!

Fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst vanuit het webteam en we hopen jullie in 2018 weer veelvuldig in het Armand Melis Stadion terug te zien!

Lees meer
Wedstrijdverslag Dessel Sp. - P. Maasmechelen

Wedstrijdverslag Dessel Sp. - P. Maasmechelen

Dessel sloot 2017 in stijl af met een verpletterende zege tegen het arme Patro Eisden. Het begon aan de partij met Remen (terug uit schorsing) en Gerits in de ploeg, waardoor Baeten en Ofori naar de bank verhuisden. Die werd ook nog bevolkt door o.m. Njengo en Jutten.

Lees meer
Download 2

Voorbeschouwing KFC Dessel Sp. - Patro Eisden

In aanloop naar de “Warmste Week” van Music for life, kan ons fanion-team alvast op zoek gaan naar een goed doel (puntje of 3!). Daar zullen de Desselse supporters zich de ganse week met winters plezier aan opwarmen. 

 

 

Lees meer