Jut

Wedstrijdverslag Heist - Dessel Sp.

Thomas Jutten mag in deze moeilijke omstandigheden heroptreden en trachtten van iets te forceren.
Eerst wel Heist via Kabeya. Hij probeert de rebound van zijn zelf getrapte corner, na een prima naar binnen snij-aktie, in de kram te steken. Over doel. Aan de andere kant wat later legt Gerits het leer aan de rand van de box klaar voor Jutten. Thomas kapt en zoekt meteen de korte hoek. Stroobants gaat goed plat en houdt zijn ploeg recht. (73”) Gerits en Smet gaan nog eens over de zijkant maar vinden geen afnemers in de rechthoek. Het zelfde verhaal wanneer Yagan nadien voorbrengt. Dessel krijgt nog twee vrijschoppen in de staart van de wedstrijd. Het levert niets meer op, eindstand 2 – 1.
Lees meer
Jef Verkuringen

Slaap zacht Jef

Deze week vernamen we het overlijden van onze vroegere medewerker Jef Verkuringen.

Jef was jarenlang een noeste medewerker aan het terrein in de Lorzestraat.

We wensen de familie veel sterkte.

Lees meer
Heist Dessel

Voorbeschouwing KSK Heist - KFC Dessel Sp.

De tweede streektopper op rij. Dus kostbaar gebruik maken van alle tijd om ons extra voor te bereiden, want zaterdag gaan we op visite naar de Losstraat. Daar zullen de Zwanen van de Zuiderkempen ons zonder twijfel, ik zou bijna zeggen traditiegetrouw, confronteren met de aller”Hestse”concurrentie uit de regio.

Lees meer
Pic29 2

Vooruitblik naar de topper van aanstaande zaterdag

Coach Witters mag terecht – en is dat ook – trots zijn op de manier waarmee onze jongens verleden vrijdag Dender aanpakte. Met gedreven vakmanschap en een flinke portie “Me and my buddy” (voor elkaar door het vuur gaan) werden 3 discrete maar billijke punten binnen gereifd. Lommel ging in het Soeverein-stadion kopje onder tegen het disciplinevol verdedigend Deinze dat tevens tegen 100% afwerkte. Heist hees zich in het moeras van Chätelet voorbij het Waalse groenwit en Knokke maakte brandhout van Oosterzonen.

Lees meer