12 07 19 14.32.06 1024x683

Wedstrijdverslag Dender - KFC Dessel Sp.

Voila Seh! Onze 0 -1 uitzege bij Dender zorgt dat we weer met plezier een aantal streepjes trekken in de groenwitte “bucket-list”: op dat boodschappenlijstje : vrijdagmatch – check – gevulde supportersbus – check – focus op resultaat – check – fitte kern en superbank - check – oververdiende overwinning buitenshuis – check – bal in het kamp van de anderen – check... kort samengevat: KFC toont maturiteit en focus in de aanloop naar het op til zijnde burenduel met koploper Lommel. We tonen een visitekaartje! Zonder echt in al onze kaarten te laten kijken.

Lees meer
Denderleeuw Florent Beeckman Stadion (03)

Voorbeschouwing Dender - KFC Dessel Sp.

Vrijdagavond, voor de verandering, 24 November om 2000Hr kunnen FCV Dender en KFC Dessel Sport het Van Roystadion in lichterlaaie zetten. Je mag het gerust een opportuniteit noemen voor groenwit om zich in een soort van “pole-position” te manoeuvreren vanwaaruit men een lekkere portie spannende nervositeit en prestatiedruk kan leggen bij de andere “zolder” – titularissen. Maar andersom is ook waar: als je dan steken laat vallen, gaan de anderen hun kans schoon zien om een mentaal tikje uit te delen.

Lees meer
Cartoon Ghost203 400x400

Voorbeschouwing KFC Dessel Sp. - Seraing

De Métallo's blikken terug op een op alle fronten geslaagd 14daags-bivak in het eigen Stade du Pairay. Maestro Christophe Grégoire, vorig jaar van Sprimont overgekomen, zette er recent een “formidable” 4 op 6 neer . Met overtuigende winst tegen Dender en een felbevochten gelijkspel tegen Deinze kruipt zijn équipe naar de veilige middenmoot. Als Seraing het in eigen huis zo goed blijft doen dan mag het nu uit zijn loodzwaar uit-programma voor de winterstop ( Dessel / Berchem / Knokke ) noch een extraatje zien te puren. Enkel dat zal volstaan om de mindere uitreputatie op te krikken en zich voorgoed van het schimmige degradatiespook te bevrijden. Wat beiden zeker tot de Luikse ambities hoort. Hun twee dichtste achtervolgers, Aalst en Dender, hebben nog een inhaalmatch te goed en azen op hun stekje in de rangschikking.

Lees meer