Farciennes 9a

Wedstrijdverslag Ch. Farciennes - KFC Dessel Sport

Verslag R.Châtelet - Farciennes SC  –  KFC Dessel Sport (12 Nov 2017)
 
Onze kapitein wint de toss bij Ref Willems zodat we wind af richting Samber mogen beginnen. Voor de gelegenheid zijn de geel-zwarte tenuetjes uit de kast gehaald. De “Wolven” zijn de groenwitten tussen de lijnen. Bij ons staat de ploeg van vorige week op het veld. T1 Frédéric Stilmant zet met Lambert en Charlier een brok ervaren duel – en loopkracht op zijn middenveld. Christy Mazinga start in de spits. 
 
Lees meer
Soccer 09

Voorbeschouwing Ch. Farciennes - KFC Dessel Sp.

Vivaldi's-gewijs ( in 4 seizoenen dus! ) slaagden de “Wolven” van T1 Frédéric Stilmant erin om zich vanuit de provinciaal Henegouwse reeksen naar de eerste amateurliga te hijsen. Dit is dan ook meteen het allerhoogste niveau waarop de groen-wit-paarse roedel ooit aantrad in zijn clubgeschiedenis. Vorig jaar hielden ze de gedoodverfde kandidaat-kampioen RFC Luik nog van de titel. Mocht die forse groeischeut gestabiliseerd raken in deze reeks dan mag dat gerust een huzarenstukje genoemd worden. Of is het een utopie? De club zeult op het moment “de rode lantaarn” mee. De “trainer-ontslag-geruchtenmolen”draait al op volle toeren. Maar de honden blaffen en de karavaan trekt verder. Na tien wedstrijden waarvan vijf verliespartijen en vijf gelijke spelen (o.a. uit bij Deinze en thuis tegen Oosterzonen) staat het met vijf punten onderaan de ladder. De twijfel rond het waarmaken van hun ambitie slaat toe. Een sportieve stunt zou welgekomen zijn bij de Karolingers op weg naar het behoud.
Lees meer
Dessel Berchem 28

Jari zet de kroon op het werk

Dessel – Berchem 3-0

Vijf op vijf: dat is het schitterende bilan van de thuiswedstrijden van Dessel Sport. Ook nieuwkomer Berchem Sport kon groenwit geen duimbreed in de weg leggen. Dessel legde de basis van de overwinning in een sterke eerste helft en bouwde zijn voorsprong verder uit in de tweede periode.

Lees meer
Halloween (1)

Halloween @ KFC Dessel Sport

Afgelopen maandag hadden we voor onze jeugdspelers één van de leukste events van het jaar op de planning staan. Een echte Halloween training. Spelers mochten in hun griezeligste kostuum naar de training komen. 

Lees meer