Drie goals maar geen zege voor onze jongens in een wedstrijd die vooral in het slot bol stond van de spanning.

Trainer Lunenburg had voor aanvang van de eindronde gezegd dat de jeugd volop zijn kansen zou krijgen en zo gebeurde ook. Lode Peeters kwam voor de tweede week op rij aan de aftrap en ook Mathijs Coeckelbergs mocht zich vanaf de eerste minuut met de grote jongens meten. Beide jonkies deden het uitstekend.

De eerste kans was trouwens voor Coeckelbergs maar hij mikte over en Cinti stuitte op doelman Dhoest. We begonnen dus uitstekend aan de partij, maar hadden ook wat geluk toen Atteri de lat trof. Iets voor het half uur scoorde Atteri de 1-0 na slap verdedigen in onze defensie. Dat was meteen de ruststand. We kwamen gedreven uit de kleedkamer en Peeters kon op aangeven van Cerigioni alleen op doel gaan. Hij bleef ijzig kalm en bracht Dessel langszij. Kort daarop kregen we een strafschop en dat was een kolfje naar de hand van Versmissen: 1-2. De partij bleef aantrekkelijk om te bekijken met kansen aan beide zijden. We leken in het slot af te stevenen op een 1-2 winst, maar Atteri, opnieuw hij, besliste daar uiteindelijk anders over: 2-2.

Nog was de partij niet gespeeld. Dessel veroverde in de slotfase de bal en die belandde uiteindelijk voor de voeten van Cinti. Onze Limburgse pocketspits knalde de bal van ver heerlijk mooi tegen de touwen: 2-3. De meegereisde Desselse supporters wreven zich al in de handen en staken de festiviteiten om de eerste driepunter in de eindronde in gang, maar Lambo vergalde het feestje en maakte er in extremis nog 3-3 van.

Ontgoocheling troef dus bij onze troepen die echter met opgeheven hoofd het terrein mochten verlaten na een toch wel knappe partij. We mogen ons nu opmaken voor een dubbele confrontatie tegen Luik. Zaterdag in eigen huis, komende woensdag in het bruisende Luik. Supporters op post !

SCHEIDSRECHTER: Arno Cornelis
DOELPUNTEN: 28' Atteri 1-0, 49' Peeters 1-1, 55' Versmissen (str.) 1-1 88' Atteri 2-2, 90' Cinti 2-3, 91' Lambo 3-3.
KNOKKE: Dhoest, Vervaque, Cassaert, Vanraefelghem, Buysse, Pierre, Van Walle (82' Vandewalle), Vandenbossche (66' Ackx), Samyn (82' Mariën), Atteri, Lambo
DESSEL: Geladé, Ghislain, Haagen, Versmissen, Goor, Peeters, Coeckelbergs (75' Geukens), Cheprassov, Cinti, Boujouh, Cerigioni (81' Colman). Overige kernspelers: Kustermans, Maesen, Kolen, Van Beylen.
GELE KAARTEN: 32' Goor, 69' Coeckelbergs, 79' Versmissen, 88' Peeters.