Op de laatste dag van de transferperiode heeft Dessel Sport zich versterkt met oude bekenden Leopold Njengo en Willem Ofori. 

Aanvaller Njengo wordt voor een seizoen gehuurd van OHL. Hij kwam in de vorige zomerperiode van de beloften van Westerlo over naar Dessel Sport. Hij speelde de eerste helft van het seizoen de pannen van het dak en zag dit in de winterstop beloond worden met een transfer naar OHL. Hij kwam in de rest van het seizoen, mede door de zware concurrentie, niet veel aan spelen toe. In de voorbereiding op dit seizoen  kwam hij regelmatig aan bod, maar in overleg met de club werd besloten om hem een jaar uit te lenen om ritme en ervaring op te laten doen. Laten we hopen dat Leo het succes van vorig seizoen kan herhalen en dit keer een volledig seizoen bij ons belangrijk gaat zijn!

Njengo Oud
Ofori Oud

Linker (vleugel)verdediger Ofori is ook een oude bekende van ons. Hij speelde in het seizoen 2013/2014 al een seizoen op huurbasis in Dessel en vorig seizoen kwam hij transfervrij over van Roda JC. Hij werd door het seizoen heen een belangrijke en gewaardeerde kracht op de linkerflank met flink wat aanvallende impulsen. Smet op rechts en Ofori op links was voor menig tegenstander een nachtmerrie nog voor de match begonnen was. Aan het eind van het vorige seizoen besloot Ofori zijn contract niet te verlengen en zijn geluk elders te zoeken. Proefperiodes in o.a. Engeland leverden echter geen contract op en dus koos hij er alsnog voor om een nieuw eenjarig contract in Dessel te ondertekenen. Welkom terug Willem!

Buiten al dit transfernieuws is er ook nog een jeugdspeler die zijn eerst contract bij Dessel Sport heeft mogen tekenen. Nick Verboven werd aan het begin van de voorbereiding vanuit de beloften naar de eerste ploeg gehaald en heeft in de voorbereiding middels flink wat speeltijd zich mogen laten zien aan de technische staf. De manier waarop hij deze kans heeft aangepakt, heeft menig persoon binnen de club toch wel geïmponeerd. Dit heeft dan ook geresulteerd in zijn eerste contract bij de club. Proficiat Nick!

Ook in extremis nog een uitgaande transfer. Senne Verbiest kwam deze zomer over van de beloften van Genk, maar heeft besloten ons alweer te verlaten. Hij zal de overstap maken naar Spouwen-Mopertingen, veel succes in Limburg Senne!