Chance dat de kalendercommissie er op lette om de klassieker “Dessel – Geel” een beetje na de start van't wielerseizoen en voor Mol - en Palmenmet in te plannen. Anders zou Bertrand Boonen en zijn toeverlaat Arlette “Retteketet” Motceclet hunne terugronde (derny recordpoging Leunen – AMS! Vergelijkbaar met de proloog Zent-Gwevelgem maar dan omgekeerd) minder getraind moeten afwerken. Watte? Je bent die 2 toch nog niet vergeten! Ok een fotootje dan valt de euro wel weer.

B.B. was in't verleden een “zotte”motivational coach en zijn pupillen kennen de kneepjes van het vak ! Of waren het gewoon “deugnieten”?

2 vlot uitgespeelde stilstaande fases volstonden voor KFC om vorige week 3 vette punten mee te graaien in de Gaume-streek (Excel. Virton). Onze kapitein Wouter speelde één van zijn sterksten wedstrijden en nam de ploeg mee op sleeptouw. “Just dat veld hé! Het drukte toch wel een stempel op het spel dat we te zien kregen. In de strijd voor de eindronde zitten we echter terug op schema. Ofori, Janssens en Haagen hebben de hun opgelegde sanctie uitgezeten. Smet is aflosser van dienst op het strafbankje en is letterlijk en figuurlijk “Geel”geschorst.

Afb1
Wb Bl 2 2

ASV haalde uit zijn laatste 4 matchen 7 uit 12. Dessel ook. Ook qua verlies en behaalde punten is er maar een klein verschil tussen beide teams. Geel staat op een 6de plek in de rangschikking op 4 punten. ASV won vorige week thuis van hekkensluiter Patro met 2 – 1. (2 goals van Yannick Reuten! De lat en paal voorkwamen zelfs dat de score werd uitgediept) Dus alles wijst er op dat we vol aan de bak moeten. Nen derby da's tout court op't scherp van de snee: “mes tussen de tanden – 110% inzet – op geen inspanning zien – gretig zijn”. En als we dat koppelen aan “onze kopkes der bij houden” dan kunnen de volgende 2 (thuis)matchen weer echte voetbalfeestjes worden in ons AMS. Het kopke van Kristiaan Haagen zit deze keer in ons kamp, dus das al een top..euh kopgevaar minder. Remember hoe hij zich in het laatste treffen onderandere tot smaakmaker ontpopte van ASV door de 2 – 0 binnen te....ja koppen.
De poorten van ons AMS zullen tijdig open gaan zodat zowel de blauwwitte als groenwitte supporterslegioenen op't gemakske een goed plekske kunnen zoeken om hun ploegen aan te moedigen tegen 1930Hr. Alle voetbalminnende streekgenoten zijn van harte welkom!!!
We gaan er een leuke derny euh derby zaterdag van maken.

En Allemaal Samen en Met Ons Arlette (foto) hare
derby euh derny fun verzekert!

DESA

Voor morgenavond is Smet geelgeschorst, maar komen Haagen, Ofori en Janssens terug van een schorsing. De kern zal dus bestaan uit: Kustermans - Arrazola - Haagen - Lenaerts - Remen - Vosters - Breugelmans - Tilburgs - Baeten - Janssens - Vansimpsen - Yagan - Gerits - Njengo - Jutten - Ofori.