Dsc 319

Na onze toch wel teleurstellende competitiestart met 4 punten uit vijf wedstrijden is het morgen uitkijken naar de komst van Virton in het kader van de Beker van België.

“Misschien is deze bekerwedstrijd een welgekomen afwisseling voor ons”, blikt Lennert Versmissen vooruit. “In de competitie loopt het nog niet zoals we hadden verwacht en tegen Virton kunnen we zonder druk spelen. De favorietenrol ligt bij de Luxemburgers terwijl wij niets te verliezen hebben. Het zou natuurlijk leuk zijn om nog een ronde verder te gaan in het Bekertornooi. Een wedstrijd tegen een ploeg uit 1A staat toch altijd mooi op je palmares”, aldus Versmissen die twee weken geleden zijn rentree vierde op het veld van Mandel United en tegen Patro Eisden zijn eerste basisplaats van het seizoen pakte.

 

Zware enkelblessure

“In de oefenwedstrijd tegen Al Wasl eind juli scheurde ik de ligamenten van mijn enkel. Pas vorige week kon ik opnieuw bij de kern komen en kreeg ik mijn eerste speelminuten. Afgelopen zaterdag speelde ik opnieuw de volle 90 minuten, maar mijn eerste basisplaats kende niet het eindresultaat zoals ik gehoopt had. We werden toch wel overklast door Patro en dat is een pijnlijke vaststelling. Tegen Virton kunnen we die competitiezorgen even van ons afzetten en gaan we proberen een goed resultaat neer te zetten. Een wedstrijd tegen een eersteklasser is toch iets wat je seizoen extra kleur kan geven. Gemakkelijk wordt het sowieso niet om te winnen, maar we gaan er wel alles aan doen om het de Luxemburgers moeilijk te maken. Misschien dat we kunnen profiteren van het feit dat Virton ons gaat onderschatten. Drie seizoenen geleden klopten we hen al eens voor de Beker, laat ons hopen dat we die stunt kunnen herhalen.” (rwi)