In aanloop naar de “Warmste Week” van Music for life, kan ons fanion-team alvast op zoek gaan naar een goed doel (puntje of 3!). Daar zullen de Desselse supporters zich de ganse week met winters plezier aan opwarmen. 

 

 

En Ratko kan maar beter weer scoren want het is nu éénmaal den tijd van't jaar voor de mannen met baard! ( of is dat bijgeloof? Nu ja, kan iemand dat dan eens gaan uitleggen aan de “sharp-dressed” men van ZZ top(schutters). Liefst Vansimpsen zelf want als we de kort getrimbaarde Gerits sturen gaan ze eens ferm lachen; “Howdi , lissen, I will C this only wants, want KFC Sint Nicolas with a message, I can tell U 1 – 2 – 3 –... I played briljant but I just vergot to score in the debut of Decembre”). Alhoewel kennen die Texanen van ZZ ...allez serieus! Echt! 

 

Download 2
Overstekendwild Limburg Nl

 

Het AMS zet zaterdag zijn deuren buswijd open om rode lantaarn Patro MM partij te geven. Ze moeten wel op tijd vertrekken in Eisden want we hebben nieuwe provinciale verkeersborden geïnstalleerd hier in onze contreien. “Gen RACE hé” .

 

D'as Kempisch voor het Limburgse “nie te herd rijden”. Ja welle gaan mee met onze tijd., wij zijn mannen van de weireld!  Welle kome boiten en pikken wel es iet oep of mee. Welle hemme zelfs een verherte parkeerplak gereserveerd voor olle spelersbus, dus niet in onze graskant parkeren aub. Onze greenkeepers ( goe bezig mannen ) steken enorm veel werk in ons gras. Dus als alle spelers fris geschoren en gekamd om 1930Hr op onze groene gave grasmat staan, kan Ref Chaspierre het laatste foot-festival van't jaar in ons AMS op gang blazen. We rekenen voor trommel-vlag- en drum-werk op onze toppers van het sfeervak, de Ultra Green Army. Maar natuurlijk mag iedereen feestelijk bijdragen in de afsluitende supporters symfonie van 2017. Voetbal is altijd feest, ok een eindejaarsfijeeest!

 

 

 

Beide ploegen hebben maar één duidelijke opdracht voor ogen: het behoud verzekeren. Voor de ene is dat in de reeks, voor de anderen in de kop van de reeks. Het zal voor beiden geen “walk in the (sport)park” worden. Maar de terugronde – ja matchke 16 al ondertussen – start nu al, voor de winterstop en dus moeten er voortijdig nieuwe en bijgestelde voornemens genomen worden. Of er onder de kerstboom van Patro voorzitter Woo winteraankopen klaar liggen voor zijn club dat weet ik niet. Ik denk wel dat de ervaren Boffin en Brepoels hopen dat de Kerstman nog een pakje met extra maturiteit en stressbestendige kwaliteit voor elk van hun jonge linies heeft klaarliggen. Of zou Mister Wayne in zijn beste Hongkongnees een nieuwjaarsbriefje hebben geschreven voor hen waarop staat: “Do U C hair on my chinese chin? “ to beard or not to beard? Das de essentie van de dees voetbalkwestie!”

Kerstman Voetbal 2

Als van de groenwitten niemand vodden aanvangt op de indoor training bij de paters van Tongerlo (Sporta-kamp) of op de vrijdagoefening op't eigen veldje, dan staan we er van't weekend op volle kracht. Uniek. Nu ja , winnen dat doe je niet op bestelling. Maar er gaat zeker een pezerikenplus ploegpletwals, bestuurd door meester machinist en ”patron” Patrick (jaja mèt baard! ), over onze mat rollen. Daar wil ik bij zijn! U2?

DeSa

 

Remen komt terug uit een schorsing, verder zijn er dit weekend geen geblesseerden of geschorsten. De kern van trainer Patrick Witters zal dus bestaan uit: Kustermans - Arrazola - Smet - 'Turbo Toon' Lenaerts - Remen - Vosters - Breugelmans - Tilburgs - Janssens - Baeten - Vansimpsen - Yagan - Gerits - Njengo - Rosario - Efekia - Ofori - Peers - Jutten