Zaterdag 4 november 19.30u

Mascotte Foxy3
Cimg2137
Het Antwaarps voetbal zit in de lift. Dat staat wel als een paal boven “het Schelde-”water. RAFC / KFCO / K.Berchem Sport en City Pirates promoveerden vorig seizoen. En als er een nieuwe tunnel of brug ( doe maar alle twee hoor! ) van en naar “de parking” zal zijn, is er zelfs nog marge om te groeien. K. Berchem Sport draait mee in die “happy helix” / “veelbelovende voetbalspiraal”.
 
De Traditieclub met stamnummer 28, gekend als de Leeuwen van't Stad ( of kortweg KBS ), zal voor de match in het AMS zijn team noodgedwongen herschikken. Coach Emmerechts weet nog niet zeker of hij beroep kan doen op aanvaller Jordy Maluka ( scheurtje / verrekking quadriceps ) en verdediger Joachim De Wilde ( terugkerende blessure). Jawad Absisan liep een rode kaart op tegen Deinze ( 1 – 1 ) en zit normaliter een schorsing uit. Zal Gregory Carrez speelklaar zijn? Veel vraagtekens voor de T1? De aandachtige lezer merkt dat “ aare of joeng “- keuzes zich opdringen bij Geel-Zwart . Mo past oep hé ...een kat in't nauw maakt rare sprongen en ik geloof niet dat deze groep met hun vechtersmentaliteit zich zomaar gewonnen zal geven. Bij verlies bengelt Berchem namelijk aan de staart van het klassement. Da's geen prettig vooruitzicht.
 
Groenwit moet alles op alles zetten om zijn ongeschonden thuisreputatie te behouden. Na de tegenvallende ( enkel op het scorebord hoor! ) 4 op 12 is het noodzakelijk een volle "puntenpot" mee te graaien om binding te houden met de top. Qua spel en inzet draait het prima – nu is het verder gaan op dat elan en verder zoeken naar oplossingen die meer loon naar werken garanderen. Daar wordt door de week keihard en gericht aan gewerkt. Als supporter kan je zeker ook je steentje bijdragen. Kom de pezeriken fervent aanmoedigen, zoals jullie dat tegen Hamme deden! Afspraak zaterdag 04 November om 1930Hr in ons AMS voor het treffen tussen de tofste ploeg van de Kempen en de tofste ploeg van't Stad.
DESA
 

In de kern ontbreken nog altijd de gekwetsten Baeten en Jutten, dit weekend komt daar ook Ofori bij. Hij heeft wat last van de hamstrings en moet een week rust houden. De kern van trainer Patrick Witters kent voor de rest geen wijzigingen en zal dus bestaan uit: Kustermans - Arrazola - Smet - Lenaerts - Remen - Vosters - Tilburgs - Gerits - Breugelmans - Janssens - Njengo - Vansimpsen - Yagan - Verboven - Efekia - Rosario - Peers.