TEST Inschrijving Memorial David Weyts & Trofee Jo Thomassen

Op 12 mei 2023 organiseert het jeugdcomité van KFC Dessel Sport de 27e memorial David Weyts met 24e Trofee Jo Thomassen.
De jaarlijkse herdenking aan twee voetballers en ex-ploegmaats van KFC Dessel Sport die veel te jong het leven lieten.
Hierbij nodigen we je graag uit om deel te nemen aan dit tornooi.
Op vrijdagavond 12 mei staat het tornooi open voor recreatieve mannen-, vrouwen- en veteranenploegen. Ook de G ploegen zijn welkom ! De wedstrijden worden op de grasvelden van de jeugdterreinen van KFC Dessel Sport gespeeld. Een team bestaat uit 1 doelman en 5 veldspelers, die continu vervangen mogen worden door zo veel invallers als gewenst. De wedstrijdduur bedraagt telkens 2 x 12,5 minuten.
Teams die deelnemen aan het recreatief gedeelte spelen 3 wedstrijden op vrijdagavond. De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar (°2009 of vroeger). Voor de reeks met veteranenploegen zijn alle spelers minstens 35 jaar (°1988 of vroeger).Zodra ook de waarborg van 30 Euro is gestort, wordt je inschrijving definitief. Stort dus de waarborg zo snel mogelijk op rekeningnummer BE97 4194 0614 1149 op naam van Jeugdcomite KFC Dessel Sport. Vermeld in de overschrijving duidelijk de ploegnaam en de naam van de contactpersoon. Van de waarborg wordt 15 Euro terugbetaald wanneer je je op de tornooidag aanmeldt op het secretariaat. De resterende 15 Euro geldt als inschrijvingsgeld. Verdere info (wedstrijdschema, reglement, ..) volgt begin mei. Tot ziens op de Memorial! Jeugdcomité KFC Dessel Sport

30,00 €