Belangrijke driepunter voor Dessel

02-04-2023

Met wedstrijden tegen hekkensluiter Mandel United en een uitwedstrijd tegen Sporting Charleroi B staan onze jongens voor een belangrijke week in hun strijd om ook volgend seizoen in de hoogste amateurreeks te mogen spelen. De eerste opdracht werd alvast een succes, want Mandel United werd zaterdag met droge 3-0 cijfers naar huis gespeeld.

Bij de rust stond het nochtans nog 0-0 na een wat teleurstellende eerste helft, maar in de tweede 45 minuten van de wedstrijd maakten onze jongens dat ruimschoots goed.

Kasmi en Ghislain effenden het pad, Versmissen legde de eindcijfers vast en was erg gelukkig met dat doelpunt.

"Het was nog maar mijn tweede van het seizoen. Mijn eerste was uit bij Visé, maar dat is toch al weer een tijdje geleden. Ik was dus erg gelukkig dat het mij nog eens lukte, ook omdat de 3-0 echt wel de doodsteek betekende voor Mandel United", sprak Versmissen die samen met zijn ploegmaats een moeizame eerste helft speelde.

'"Het was inderdaad niet gemakkelijk voor rusten. Er zat nogal veel afval in ons spel en we kregen geen opening geforceerd in de dubbele afweergordel die Mandel United had opgetrokken. We kenden uiteraard het belang van de partij, maar of die druk verlammend werkte, durf ik niet te zeggen. In de tweede helft ging het gelukkig wel beter en vanaf het moment dat de 1-0 op het bord stond, kwam er wat meer ruimte waardoor we uiteindelijk nog een tweede en zelfs een derde keer konden scoren. Opdracht volbracht dus en als we nu volgende vrijdag ook iets kunnen rapen op het veld van Sporting Charleroi B, ziet de toekomst er erg goed uit", aldus nog onze middenvelder. (rwi)