Pers / Presse


INFORMATIE VOOR INTERVIEWS OP NIET-WEDSTRIJDDAGEN

Interviews met spelers, trainers en medewerkers van KFC Dessel Sport moeten minimum één dag op voorhand worden aangevraagd.
Na goedkeuring van het interview mag de persoon in kwestie gecontacteerd worden of zal er een ontmoeting op de club worden ingepland.

BELANGRIJKE RICHTLIJNEN VOOR PERSMENSEN/WEB- & CAMERATEAMS

TV-platform hoofdtribune: Enkel toegankelijk voor camerateam KFC Dessel Sport en RTV (enkel indien RTV niet aanwezig is kan deze plaats, in overleg, ingenomen worden door het camera-team van de bezoekende club) - stuur steeds vooraf een mailtje om te melden dat je wedstrijd komt filmen zodat we je eventueel nog ergens een plaats kunnen geven ergens in de hoofdtribune (A) of tribune vak E (plan) zonder dat daarbij de veiligheid van de supporters in gevaar komt.

Onze perstribune is niet groot daarom is het niet mogelijk om bij topwedstrijden iedereen een zitplaats met stroomvoorziening/internet te geven. Er zijn steeds 5 vaste plaatsen voorzien voor persmensen die elke wedstrijd aanwezig zijn (Dessel Sport Webteam - HLN - GVA - Nieuwsblad en lokale radio Mol). De overige persplaatsen worden gegeven aan diegenen die vooraf een aanvraag indienden via mail. Heb je niet gemeld dat je aanwezig zult zijn loop je het risico dat er géén plaatsen meer beschikbaar zijn!