FAMILIEDAG 5 AUGUSTUS

26-06-2023

INSCHRIJVINGEN

AFGESLOTEN

Kom en vier met ons een geweldige familiedag bij onze voetbalclub ! Op 5 augustus verwelkomen we jou en je hele familie voor een dag vol plezier, spanning en vermaak. Of je nu een fervente voetbalfan bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige familieactiviteit, deze dag heeft voor iedereen iets te bieden !

Laat de kinderen zich uitleven op onze fantastische springkastelen terwijl ze hun energie kwijtraken en plezier hebben. Voor de creatievelingen onder hen is er ook grimeren beschikbaar, waar ze zich kunnen laten omtoveren tot hun favoriete personages of dieren. Het wordt een feest van kleuren en verbeelding !

Voor de sportievelingen organiseren we jeugdwedstrijden, waar jonge talenten kunnen schitteren op het veld en hun vaardigheden kunnen tonen. Moedig hen aan en zie hoe ze hun passie voor voetbal tot leven brengen. 

Maar dat is nog niet alles. Onze familiedag wordt opgefleurd met heerlijke foodtrucks waar je kunt genieten van smakelijke lekkernijen en verfrissende drankjes. Van hartige snacks tot zoete verleidingen, er is voor ieder wat wils. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je geniet van de gezellige sfeer en het samenzijn met je familie en vrienden.  Inschrijven verplicht !  Gratis tickets voor de avondwedstrijd van het eerste elftal !

En als kers op de taart organiseren we de Penalty Cup ! Test je schietvaardigheden en probeer de bal voorbij de keeper van het eerste elftal te krijgen. Wie weet word jij wel de penaltykoning(in) van de dag ! Spanning en sensatie verzekerd voor jong en oud.

Om de dag af te sluiten, nodigen we je uit om onze eerste elftal wedstrijd tegen Lierse Kempenzonen bij te wonen. Beleef de opwinding van het voetbal op een hoog niveau en moedig ons team aan terwijl ze strijden voor de overwinning. Voel geestdrift op het veld en geniet van een avond vol voetbalplezier.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze speciale dag vol plezier en voetbal !