Frustrerende avond

06-05-2023

Geen puntenwinst voor onze jongens tegen de beloften van AA Gent die alle truken van de foor gebruikten om onze jongens uit balans te brengen, zelden meegemaakt zoiets.

Gelukkig dat Antwerp vanavond niets kon rapen op tegen Francs Borains zodat de kloof 7 punten blijft en we dus nu ook mathematisch zeker zijn dat we geen barragewedstrijden moeten spelen.

Na een gezapige opening, scoorde Milla de 1-0 toen hij sneller op de bal was dan onze verdediging nadat een voorzet van Igbokwe in de box bleef hangen.

Dessel reageerde met een gevaarlijke voorzet van Colman, maar Van Daele kon nog net ontzetten vooraleer Ghislain gevaarlijk kon zijn.

Na kansen voor Igbokwe, Versmissen en Caliskan gaan we rusten met een kleine achterstand.

Meteen na rusten redt Geladé goed op een poging van Igbokwe maar het is vooral de irritante manier van spelen van de thuisploeg die voor opwinding zorgt. Colman laat zich op die manier vangen aan de acteerkunsten van de thuisploeg en kijkt tegen een gele kaart aan.

Op het uur telt AA Gent ons helemaal uit. Eerst scoort Igbokwe vanuit een moeilijke hoek en meteen na de aftrap maakt diezelfde Igbokwe er 3-0 van na voorbereidend werk van Pardo.
Versmissen kan nog tegenscoren, maar verder komen we niet en dus lijden we een weliswaar terechte, maar ook frustrerende nederlaag na een avond vol commedia del arte van de thuisploeg.

Volgende zaterdag spelen we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Rupel Boom. De aftrap is uitzonderlijk om 20u00. Supporters op post ! (rwi)

AA GENT B: Fortin, Lagae, Henry, Van Daele (72' Van Den Borre), Van Hauter (64' Van Den Bergh), De Ridder, Fernandez-Pardo, Igbokwe (72' Munezero), Stevens, Caliskan (89' Wakaka), Kevin-Prince

DESSEL: Geladé, Van Beylen, Ghislain (78' Geukens), Kasmi, Vanhaen (80' Pedro), Osei-Berkoe, Versmissen, Smolders, Colman (65' Cheprassov), Haagen, Cavus (65' Vandebrouck).

Overige spelers: Linders, Loshi, Kolen

DOELPUNTEN: 25' Milla 1-0, 61' en 62' Igbokwe 2-0 en 3-0, 76' Versmissen 3-1

GELE KAARTEN: 52' Colman, 64' Versmissen, 90' Smolders, 90' Stevens

SCHEIDSRECHTERS: Vanboven Thomas - Keuleers Robby - Vercamer Joachim