Inkomende transfers & een contractverlenging

30-05-2023

Het waren enkele drukke dagen bij onze club. We kunnen jullie nu 2 inkomende transfers voorleggen en ook 1 contractverlenging.

Op het inkomende front beginnen we met de komst van Yannick Vandersmissen. Een 25 jarige multi inzetbare speler die zowel op het middenveld kan spelen als ook de gehele linkerflank kan bestrijken. Hij kreeg zijn opleiding bij Tienen, Genk en vooral STVV. Hierna kwam hij nog uit voor ASV Geel en Lommel SK. Yannick komt deze zomer over van Bocholt VV en tekende een contract voor 2 seizoenen bij onze mooie club.

Welkom Yannick!

De volgende nieuwkomer is Ibrahim El Ansri. Een 26 jarige middenvelder die zijn opleiding kreeg bij de JMG Academy in Lier. Vervolgens werd hij overgenomen door Lierse SK. Hij kwam hierna ook nog uit voor achtereenvolgens: ASV Geel, THES, Lierse Kempenzonen en Dalkurd (Zweden). Ook heeft hij in het verleden nog één interland gespeeld voor de Onder 20 ploeg van Marokko. Ibrahim komt nu over van ASV Geel en tekent bij onze club ook een contract voor de duur van 2 seizoenen.

Welkom Ibrahim!

Nu hebben we jullie al enkele inkomende transfers voor kunnen schotelen, maar het beste nieuws moet misschien nog wel komen. We kunnen één contractverlenging mededelen en dat is niet de minste speler. In januari kwam hij naar onze club en mede door zijn goals, assists en dominante spel op het middenveld zijn we verzekerd van nog een jaar op het hoogste amateurniveau. Nu heeft Faysel Kasmi zijn handtekening gezet onder een contract voor de duur van 1 seizoen. We kunnen ons dus nog minstens 1 seizoen opmaken voor meer van deze ingrediënten en daar zijn we als club natuurlijk enorm tevreden mee!

Proficiat Faysel!