Lennert Versmissen rekent op veel punten in Engelse week

11-03-2023

Met de komst van Visé, begint voor Dessel opnieuw een zware week met 3 wedstrijden in 8 dagen. Uit de vorige Engelse week puurden we vijf punten (0-0 tegen La Louvière, 2-0 tegen Sporting Charleroi B en 2-2 tegen Thes) en hopelijk kunnen we dat scenario minstens evenaren.

"Dat is inderdaad de bedoeling", zegt ook Lennert Versmissen. "Visé is een ploeg die erg wisselvallig presteert dit seizoen. Vooral buitenshuis laten ze nogal wat punten pakken, zo gingen ze recent nog met 6-2 onderuit bij Heist. Zoals het nu bij ons loopt, heb ik er goede hoop in dat we onze Engelse week met een driepunter kunnen beginnen. Komende woensdag volgt dan Heist dat het dit jaar erg goed doet en eindigen doen we komende zondag met een verplaatsing naar Tienen waar we ook iets moeten kunnen rapen. Een vijf op negen behoort dus zeker tot de mogelijkheden en waarom niet dromen van meer?", vraagt onze middenvelder zich terecht af. "We deden afgelopen weekend weer wat extra vertrouwen op door met 1-2 te gaan winnen bij Olympic Charleroi, toch één van de betere ploegen in de reeks. Dat we daar een verdiende zege pakten na een goede wedstrijd in moeilijke omstandigheden, deed veel deugd. Het maakte de lange terugrit met de bus in ieder geval een stuk plezanter. Het ging er nogal lawaaierig aan toen in de bus", lachte Versmissen die momenteel in onderhandeling is met het clubbestuur over een nieuw contract. Blijft Lennert aan boord, dan krijgt hij volgend seizoen alvast ex-clubgenoot Jef Coeckelbergs naast hem.

"Ik ken Jef inderdaad nog van bij mijn periode bij Turnhout en het is altijd leuk als er iemand bekend bij komt. Het is ondertussen echter al vier jaar geleden dat ik bij Turnhout speelde. Zo snel gaat het in het voetbal", mijmert Versmissen tot slot nog. (rwi)