Lennert Versmissen wil scherper Dessel zien tegen AA Gent

04-05-2023

Met een vrijdagavondwedstrijd tegen de beloften van AA Gent beginnen we aan de laatste drie opdrachten van het seizoen 2022-2023. Na onze nederlaag tegen Hoogstraten hoopt heel Dessel om vrijdagavond opnieuw aan te knopen met puntenwinst, zo ook Lennert Versmissen die vorige week zijn contract verlengde bij de club en volgend seizoen aan zijn vierde seizoen bij ons zal beginnen.

"Ik had die contractverlenging graag gevierd met een zege tegen Hoogstraten. Een driepunter die ons meteen zekerheid zou gegeven hebben over het behoud, maar zo ver kwam het dus jammer genoeg niet. Er viel, eerlijk gezegd, weinig af te dingen op de zege van Hoogstraten. Zij waren feller in de duels en toonden meer grinta dan dat wij het deden. Dat moet dus beter vrijdagavond.

Makkelijk wordt dat niet, want de youngsters van AA Gent zijn de beste beloftenploeg uit de reeks en strijden zelfs nog voor een plekje in de top vijf.

"We zullen in ieder geval scherper voor de dag moeten komen dan dat we dat vorig weekend deden", weet onze middenvelder die met zijn ploegmaats al vroeg de bus zal moeten instappen om op tijd in Oostakker aan te komen. "Spelen op vrijdag is niet ideaal, maar het heeft ook zijn voordelen. Zo kunnen we nog eens van een vrij weekend genieten en dat is, na een lang en slopend seizoen, toch wel welgekomen", besluit Lennert. (rwi)