Terry Osei-Berkoe kijkt uit naar duel tegen ex-ploeg

07-01-2023

We beginnen aan een nieuw jaar, maar de partij van morgenavond is er nog wel eentje van de eerste ronde.

En openen doen we meteen met een wedstrijd waar onze flankaanvaller Terry Osei-Berkoe al een tijdje naar uit heeft gekeken want vorig seizoen was de uitgeweken Bruggeling nog aan de slag bij de tegenstander van morgenavond.


"Ik kwam er door een knieblessure niet veel aan spelen toe, pas op het eind van het seizoen kon ik mijn minuten maken, maar het is uiteraard nog altijd een duel om naar uit te kijken. Vorig seizoen moest Tienen strijden tot de laatste speeldag om het behoud af te dwingen, dit jaar doen ze het een stuk beter." 

"Toch reken ik op punten tegen mijn ex-ploeg", zegt Terry beslist. "We hebben sinds de trainerswissel het juiste ritme gevonden. Het was daarom jammer dat de winterbreak er aan kwam, want als je bezig bent met een reeks neer te zetten, wil je die niet onderbreken. Ook het uitstellen van de partij tegen Charleroi U23 was een domper, maar het was in de gegeven omstandigheden bijna niet te doen om te voetballen. De veiligheid van de spelers kwam in het gedrang", aldus Osei-Berkoe die tevreden terugblikt op zijn eerste maanden bij Dessel. "Ik denk dat er nog veel ploegen gaan schrikken van ons, want er zit echt wel kwaliteit in deze groep. Nu we, op Alessandro Cerigioni na, weer op iedereen kunnen rekenen, wordt de concurrentie een stuk groter. Dat merk je meteen op training waar er hard gewerkt wordt. We zijn sinds begin vorige week terug aan het trainen en het ging er soms fel aan toe. Dat belooft voor de wedstrijden die er gaan aankomen", besluit Terry. (rwi)