Tom Ghislain baalt na late gelijkmaker

30-01-2023

Onze jongens kwamen heel erg dicht bij een zege op het veld van Sint-Eloois-Winkel maar een verloren bal in de slotfase van het duel besliste daar uiteindelijk anders over en dus overheerste de ontgoocheling in het Desselse kamp.

"Dit smaakt heel erg zuur en ik ben super ontgoocheld", sprak Tom Ghislain na afloop van de partij die goed begon voor onze ploeg met een vroege treffer van Kasim Konneh. De jonge Konneh kwam aan de aftrap door het afhaken van Seppe Geukens waardoor Terry Osei-Berkoe centraal op het middenveld kwam te staan. Diep in de spits stond opnieuw Daan Colman. Oleg Cheprassov zat op de bank en viel kort voor tijd in. Hij speelt maandag nog met de beloften tegen Mandel United om ritme op te doen.

"Ons eerste kwartier was goed, maar na die 0-1 gaven we de partij wat uit handen. We lieten Winkel het tempo bepalen en zij kregen een paar kansen, maar Gian stond weer sterk te keepen en hield de nul op het bord. Na de rusten hebben we de wedstrijd resoluut in handen gepakt en hebben we echt gedomineerd. We kregen heel wat kansen om een tweede doelpunt te scoren en zelf liet ik ook nog één heel grote mogelijkheid liggen. Die bal moest er eigenlijk altijd in. Scoor ik de 0-2, dan ben ik er zeker van dat de partij gespeeld zou geweest zijn. Ik ben dan ook enorm ontgoocheld in mezelf", is Ghislain streng voor zichzelf.

"Ook andere jongens kregen nog kansen, maar de 0-2 viel dus niet en in het slot kregen we dan het deksel op de neus. Heel frustrerend zoiets, want we verdienden echt wel om met de drie punten aan de haal te zijn geweest. Met een zege hadden we echt een sprongetje kunnen maken in het klassement."

"Positief is wel dat we alweer niet verliezen. Hopelijk kunnen we volgend weekend nog eens de drie punten pakken. Onze laatste thuiswedstrijd, 3 december tegen AA Gent, lijkt ondertussen al bijna een eeuwigheid geleden. Ik kijk er dan ook naar uit", besluit onze flankaanvaller. (rwi)